Άρης: Στην τελική ευθεία ο Γκαρσία

Άρης: Στην τελική ευθεία ο ΓκαρσίαedadaΠέμ, 11/12/2020 - 17:23

Ο Ματέο Γκαρσία μέρα με τη μέρα είναι καλύτερα και αφήνει πίσω του το πρόβλημα στους προσαγωγούς, μπαίνοντας σταδιακά σε μεγαλύτερα κομμάτια της προπόνησης του Άρη. Το ίδιο έγινε και σήμερα (12/11), με τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό να ανεβάζει ακόμη περισσότερο το ρυθμό του και να ακολουθεί το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος.

Το γεγονός, φυσικά, είναι ιδιαίτερα ευχάριστο για την τεχνική ηγεσία των "κίτρινων", καθώς ο Γκαρσία

είναι κομβικός παίκτης σε ό,τι αφορά στις ερχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Άρη. Είναι πρόβλημα ότι πάνω που πήγε να πιάσει ρυθμό αφενός αναβλήθηκε το ντέρμπι με την ΑΕΚ κι αφετέρου του παρουσιάστηκε πρόβλημα στους προσαγωγούς, που τον άφησε εκτός κανονικού προγράμματος ένα τριήμερο. Υπολογίζεται ότι από αύριο θα βγάζει όλο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Κατά τα λοιπά, άλλα προβλήματα δεν αντιμετωπίζουν ο Άκης Μάντζιος και οι συνεργάτες του στην τεχνική ηγεσία του Άρη. Υπάρχουν, βεβαίως, οι απουσίες των τριών διεθνών, δηλαδή των Μάριου Σιαμπάνη, Κρίστιαν Γκανέα και Φάμπιαν Έμαν, όμως, αυτές είναι για... καλό λόγο.

Η σημερινή προπόνηση των παικτών του Άρη έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Το πρόγραμμα περιελάμβανε ενεργοποίηση, παιχνίδια με μπάλα και τακτική στις στατικές φάσεις. Αύριο, Παρασκευή, οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα προπονηθούν το απόγευμα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

 

ΕΛΛΑΔΑ - Super League 1 - ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Άρης - Ποδόσφαιρο Off Off edada Off Off ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ #arisfc Άρης ΕΛΛΑΔΑ Ο Ματέο Γκαρσία είναι στο δρόμο της πλήρους επιστροφής στην αγωνιστική δράση, ενώ ο Άρης συνεχίζει την προετοιμασία για την επανέναρξη των υποχρεώσεων χωρίς τους διεθνείς Article publish on Πέμ, 11/12/2020 - 17:23 Article hide updated date Off Article is longform Off
Keywords
Τυχαία Θέματα