E3 2018: Όλα τα στούντιο της Xbox έχουν ελευθερία κινήσεων

Στο περίπου.

Η Microsoft παρέχει στα στούντιο της δημιουργική ελευθερία να εξερευνήσουν νέες ιδέες, και ο επικεφαλής της Microsoft Studios Matt Booty μίλησε στο IGN σχετικά με την προσέγγιση της εταιρείας επί του θέματος.

"Πραγματικά αφορά τους ανθρώπους και τις ιδέες, δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά θα πω ότι κάθε στούντιό μας έχει

κάποια εξέλιξη και ορισμένες ιδέες", δήλωσε ο Booty στο IGN. "Νομίζω ότι έχει λιγότερη σχέση με ένα είδος franchise και αφορά περισσότερο τον πυρήνα της ιδέας που υπάρχει εκεί έξω.

Ο Booty τόνισε ότι συνεργάστηκε με τον συν-δημιουργό του Mortal Kombat, Ed Boone, και συζήτησε τι έμαθε εκείνη την περίοδο και πώς όλα αυτά εφαρμόζονται στην προσέγγιση της Microsoft Studios.

"Αυτή η ομάδα κάνει το Mortal Kombat εδώ και 20 χρόνια, αλλά κατά μήκος του δρόμου υπάρχει μια δέσμη διαφορών. Έμαθα πραγματικά από τον Ed τη σημασία να αφήνεις την ομάδα σου να μείνει δημιουργικά ενεργή και να κυνηγήσεις πράγματα", είπε.

"Έχουμε πολλά πράγματα που συμβαίνουν τώρα", συνεχίζει η Booty. "Νομίζω ότι θα δείτε περισσότερα και θα τα δείτε στο μέλλον".

Η Microsoft πραγματοποίησε σημαντική επένδυση στην αγορά νέων στούντιο. Κατά τη διάρκεια της διάσκεψης του Xbox E3, η εταιρεία ανακοίνωσε ότι απέκτησε αρκετά στούντιο, όπως τα Undead Labs, Ninja Theory και Games Compulsion. Η εταιρεία επίσης αγόρασε επίσης την PlayGround Games , που φημολογείται ότι θα κάνει ένα νέο παιχνίδι Fable.

Για όλα τα νέα πάνω στην E3, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]Επεκτείνεται περαιτέρω η λίστα με τα Backward Compatible παιχνίδια του Xbox OneH Warner Bros. κάνει νύξεις για νέο παιχνίδιΗ Capcom κάνει αίτηση για domain name στο Devil May Cry 5

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα