Νέο διαστημικό δράμα 10 επεισοδίων έρχεται στο Netflix

Ο Jason Katims υπογράφει τη σειρά "Away", βασισμένη σε μυθιστόρημα.

Ο υπεύθυνος των "Friday Night Lights" και "Parenthood", Jason Katims, ξεκινάει συνεργασία με το Netflix, για μια σειρά 10 επεισοδίων, η οποία θα ονομάζεται "Away" και θα είναι διαστημικό δράμα.

Το σενάριο υπογράφει

ο Katims, μαζί με τον Andrew Hinderaker (The Path, Penny Dreadful) και το έργο περιγράφεται ως μια επική ιστορία αγάπης και συναρπαστική ιστορία επιβίωσης, με φόντο τη μεγαλύτερη ανθρώπινη προσπάθεια – την πρώτη αποστολή στον πλανήτη Άρη.

Ο Andrew Hinderaker.

Η σειρά περιστρέφεται γύρω από την Emma Green, μια Αμερικανίδα αστροναύτισσα, η οποία θα πρέπει να αφήσει πίσω τον σύζυγο και την έφηβη κόρη της προκειμένου να διοικήσει ένα διεθνές διαστημικό πλήρωμα που ξεκινάει μια ύπουλη αποστολή, διάρκειας ενός χρόνου. Το Away διερευνά θέματα όπως η ελπίδα, η ανθρωπότητα και ο τρόπος με τον οποίο οι άνθρωποι χρειάζονται ο ένας τον άλλον αν θέλουν να επιτύχουν αδύνατα πράγματα.

Για τον Jason Katims, το Away έρχεται μετά την ακύρωση του Rise (λυκειακό θεατρικό δράμα) από το NBC μετά την πρώτη σεζόν, και έναν μήνα μετά την ακύρωση του The Path από το Hulu, έπειτα από τρεις σεζόν.

Το Hollywood Reporter μας ενημερώνει πως, ο Matt Reeves, ο οποίος ήταν ένας από τους δημιουργούς του Felicity, θα είναι ο εκτελεστικός παραγωγός της σειράς, η οποία είναι εμπνευσμένη από την ιστορία του Chris Jones στο Esquire.

Στην εκτελεστική παραγωγή του show, θα συμμετέχει η εταιρεία του Jason Katims, η True Jack Productions μαζί με την 6th and Idaho του Matt Reeves. Η Michelle Lee, η οποία δούλευε στην True Jack και ανέπτυξε τη σειρά, πριν φύγει για την Apple, θα είναι στην εκτελεστική παραγωγή του πρώτου επεισόδιο. Η αντικαταστάτριά της, η Jeni Mulein, από την Fullscreen, θα συμμετέχει στην εκτελεστική παραγωγή από το 2ο επεισόδιο μέχρι το 10ο και τελευταίο.

Το Away έρχεται στο Netflix σε μια περίοδο που τα διαστημικά δράματα είναι πολύ καυτά ως είδος, είτε στη μικρή είτε στη μεγάλη οθόνη.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Read more on [SITE_NAME]Η δημιουργός του "Grey's Anatomy" στην πρώτη της συνεργασία με το Netflix[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό NetflixThe Magic Order: Το trailer ενός μαγικού και λογικού κόσμου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα