Η δημιουργός του "Grey's Anatomy" στην πρώτη της συνεργασία με το Netflix

H Shondaland μετακομίζει...

Η Shonda Rhimes, η δημιουργός πίσω από τις δυνατές συγκινήσεις που μας προκάλεσαν τα "Grey's Anatomy" και "How to Get Away with Murder" μετακόμισε στο Netflix και μάθαμε ποια θα είναι η πρώτη σειρά που θα δημιουργήσει για την υπηρεσία streaming.

Σύμφωνα με την TVLine, η Rhimes ετοιμάζει την τηλεοπτική μεταφορά της ιστορίας της Anna Delvey, μιας απατεώνισσας της οποίας η ιστορία συγκλόνισε πριν από λίγο καιρό την υψηλή κοινωνία της Νέας Υόρκης.

Στην πραγματικότητα, η Delvey λέγοντας ψέματα για την Γερμανική της καταγωγή, κατάφερε να εξαπατήσει πλούσιους ανθρώπους και τράπεζες και να υπεξαιρέσει μεγάλα χρηματικά ποσά, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσε για να πληρώσει την πολυέξοδη και πολυτελή ζωή της.

Η ιστορία δημοσιεύτηκε μόλις πριν από λίγο καιρό όταν η Delvey συνελήφθη και καταδικάστηκε σε φυλάκιση για κλοπή χωρίς δικαίωμα εγγύησης, και η Rhimes έχοντας το Netflix στο πλευρό της έσπευσε να αγοράσει τα δικαιώματα του άρθρου για τη νέα της σειρά.

Η Shonda Rhimes.

Η Rhimes έχοντας κάνει την αρχή της στο ABC και έχοντας χαρίσει στο κοινό μεγάλες σειρές όπως οι "Grey's Anatomy", "How to Get Away with Murder" και "Scandal", αποφάσισε να αποχωρήσει από το κανάλι μαζί με την εταιρεία παραγωγής της που φέρει το όνομα Shondaland να μετακομίσουν στην γνωστή υπηρεσία streaming. Η ανάγκη της ίδιας να επεκτείνει την εταιρεία της και να πει περισσότερες ιστορίες ήταν αυτό που την οδήγησε στο Netflix.

"Το ότι η Shondaland μετακομίζει Netflix είναι αποτέλεσμα ενός κοινού σχέδιο που έχω με τον Ted [Sarandos, Διευθυντής προγράμματος του Netflix] και βασίζεται στο όραμα που έχω σαν αφηγήτρια και την εξέλιξη της εταιρείας μου. Ο Ted παρέχει ένα καθαρό, ατρόμητο χώρο για τους δημιουργούς στο Netflix. Καταλάβαινε τι έψαχνα — την ευκαιρία να χτίσω ένα 'σπίτι' για συγγραφείς με μοναδική δημιουργική ελευθερία και παγκόσμια εμβέλεια, που μόνο η αίσθηση καινοτομίας του Netflix μπορεί να προσφέρει. Το μέλλον της Shondaland στο Netflix έχει απεριόριστες δυνατότητες".

Οι σειρές του ABC που ήδη προβάλλονται στο κανάλι θα μείνουν ανεπηρέαστες από τη μετακόμιση, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Channing Dungey, προέδρου του καναλιού. "Είμαι περήφανη που έδωσα στέγη στις πιο γνωστές σειρές της τηλεόρασης”, είπε η Dungey. "Με την νέα σεζόν μπροστά μας, οι fans μπορούν να είναι σίγουροι ότι το TGIT θα παραμένει ανέπαφο".

Άλλες σειρές της Rhimes που θα παραμείνουν στο ABC και δεν θα επηρεαστούν από την αλλαγή στέγης, πέρα από τις ήδη αναφερθέντες "Grey's Anatomy" και "How to Get Away with Murder", είναι το "For the People", καθώς και ένα spin-off του "Grey's Anatomy", για το οποίο δεν γνωρίζουμε ακόμα πολλές λεπτομέρειες.

Στο μεταξύ, μην ξεχάσετε να δείτε τον οδηγό μας για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και να μας πείτε στα σχόλια για ποιες σειρές θα μείνετε σπίτι.

Read more on [SITE_NAME]Νέο διαστημικό δράμα 10 επεισοδίων έρχεται στο Netflix[Updated] Οδηγός: Οι υποτιτλισμένες και μεταγλωττισμένες σειρές στο ελληνικό NetflixThe Magic Order: Το trailer ενός μαγικού και λογικού κόσμου

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα