E3 2018: To 'Skyrim: Very Special Edition' στην Alexa είναι πραγματικότητα

Alexa, play Skyrim.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της Bethesda στην E3, ο Todd Howard έδωσε στο φως το Skyrim Very Special Edition για την Amazon Alexa, μέσω

μιας διαφήμισης με πρωταγωνιστή τον Keegan-Michael Key.

Όλοι νομίζαμε πως είναι αστείο και η αντίδρασή μας ήταν φυσική, αλλά καθώς φαίνεται, κάναμε όλοι λάθος.

Το Skyrim Very Special Edition είναι πραγματικότητα και μπορείτε να το κατεβάσετε τώρα.

Το Skyrim: Very Special Edition σάς επιτρέπει να "πάρετε τη σωστή θέση σας ως Dragonborn (και πάλι) και να εξερευνήσετε το Skyrim χρησιμοποιώντας τη δύναμη της φωνής σας... το Thu'um!"

Η περιγραφή περιλαμβάνει επίσης μια λίστα που υποδεικνύει τι μπορείτε να περιμένετε να κάνετε με την Alexa. Να προστατέψετε τα γόνατά σας από τα βέλη, να περπατήστε κατευθείαν πάνω σε ένα βουνό, αντί να πηγαίνετε από γύρω, να αποτύχετε να συλλέξετε όλες τις πέτρες του Barenziah για 5η φορά και να ανοίξετε ξύλινες πόρτες.

Ενώ οι οπαδοί της Alexa θα είναι αναμφισβήτητα ενθουσιασμένοι που τελικά θα είναι σε θέση να παίξουν το Skyrim στις συσκευές τους, φαίνεται ότι οι εκδόσεις Etch-a-Sketch, Pager και Samsung Smart Refrigerator δεν είναι, δυστυχώς, πραγματικές. Αν και με το Skyrim το όνειρο είναι πάντα ζωντανό.

Μαζί με όλα αυτά είδαμε το Fallout 76 και το Rage 2, το sequel του Doom, ένα νέο co-op Wolfenstein, την ανακοίνωση του Starfield και τις πρώτες νύξεις για το Elder Scrolls VI.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!

Read more on [SITE_NAME]H πολύ Special έκδοση του Skyrim Amazon Alexa Trailer - E3 2018E3 2018: Η Bethesda φέρνει το Skyrim στην AlexaSkyrim σύγκριση γραφικών: Nintendo Switch vs. Original vs. Remaster

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα