E3 2018: H Devolver αποκαλύπτει το My Friend Pedro

Για PC και Switch.

H Devolver Digital, μέσα από μια από τις πιο αστείες παρουσιάσεις της, μας αποκάλυψε την κυκλοφορία ενός νέου side-scrolling action game, με όνομα My Friend Pedro.

To My Friend Pedro φαίνεται να είναι ένα κομψά βίαιο παιχνίδι όπου ο παίκτης εκτελεί ένα μείγμα μπαλέτου και gunplay για να κατατροπώσει τους εχθρούς σύμφωνα με οδηγίες από μια μπανάνα.

Δείτε παρακάτω το τρέιλερ.

Τα επίπεδα φαίνεται να είναι δισδιάστατα, στα οποία μπορείτε να πυροβολήσετε σε δύο διαφορετικές κατευθύνσεις ή να αφαιρέσετε σφαίρες από ορισμένα αντικείμενα για να σκοτώσετε τους εχθρούς, ενώ περιστρέφετε στον αέρα σε αργή κίνηση.

Παρόλο που δεν υπάρχει ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας το My Friend Pedro πρόκειται να ξεκινήσει από το PC και από το Nintendo Switch στις αρχές του 2019. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να δείτε ορισμένα screenshots από το παιχνίδι.

Για περισσότερα νέα από την E3, μείνετε συντονισμένοι στο IGN Greece.

H Μαριάντζελα (Angelgraph) είναι αρθρογράφος στο eSports Dep του IGN Greece. Όταν δεν γράφει ή δεν ασχολείται με τα social media του IGN, μπορείτε να τη βρείτε στο Facebook και το Twitter. Keep Gaming, Buddies!Read more on [SITE_NAME]E3 2018: Aνακοινώθηκε το Elder Scrolls BladesE3 2018: Ανακοινώθηκε το The Elder Scrolls VI από την BethesdaE3 2018: Ανακοινώθηκε το DLC Mooncrash για το Prey

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα