Το τρέιλερ του "The House That Jack Built" προκαλεί αντιδράσεις

Η νέα ταινία του Lars Von Trier έκανε αίσθηση στο φεστιβάλ των Καννών.

Ο Lars Von Trier είναι γνωστός για την αμφιλεγόμενη παρουσία του στο παγκόσμιο κινηματογραφικό στερέωμα και η επιστροφή του στις Κάννες δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί καλύτερα.

Ο σκηνοθέτης είχε χαρακτηριστεί "persona non grata" και αποκλείστηκε για επτά χρόνια από το φεστιβάλ.

Κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας της νέας του ταινίας, "The House That Jack

Built", ένα φρικτό δράμα ενός κατά συρροή δολοφόνου, υπήρξαν εξωπραγματικές αντιδράσεις από τον κόσμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από social media, υπήρξαν πολλές αποχωρήσεις κατά τη διάρκεια προβολής της ταινίας, με τους θεατές να μουρμουράνε εξοργισμένοι ότι "η ταινία είναι απαίσια".

Οι μαζικές αποχωρήσεις προκλήθηκαν από το γεγονός ότι η ταινία προβάλλει γραφικές σκηνές ωμής βίας, ακρωτηριασμών και αποκεφαλισμών με θύματα γυναίκες και παιδιά! Μετά το τέλος της ταινίας, η μισή αίθουσα ήταν άδεια, παρόλα αυτά, ο Von Trier έλαβε ένα θερμό χειροκρότημα, εξού και οι αμφιλεγόμενες αντιδράσεις που προκαλεί με τις ταινίες του.

Πρωταγωνιστές είναι ο Matt Dillon και η Uma Thurman ενώ το υπόλοιπο cast απαρτίζεται από τους Riley Keough, Siobhan Fallon και την Sofie Gråbøl.

Η ταινία διαδραματίζεται στις ΗΠΑ της δεκαετίας του 1970 και ακολουθεί τη ζωή του Jack, ενός κατά συρροήν δολοφόνου. Κάθε ένα από τα πέντε γεγονότα που συμβαίνουν, μας παρουσιάζεται σαν έργο τέχνης μέσα από την οπτική ματιά του Jack (τον οποίο υποδύεται ο Dillon) ενώ όσο η αστυνομία πλησιάζει σε αυτόν, εκείνος παίρνει ακόμα μεγαλύτερα ρίσκα, με απώτερο σκοπό το απόλυτο έργο τέχνης.

Η ταινία ήδη έκανε πρεμιέρα στις 14 Μαΐου στις Κάννες, και στην Δανία θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαΐου.

Ο Κωνσταντίνος Μακρής είναι συντάκτης στο IGN και παρουσιαστής στο ΖΜΑΚ. Τα υπόλοιπα, στο instagram του.

Read more on [SITE_NAME]Το θέατρο γιόρτασε με την 72η Απονομή των Βραβείων TonyΣτα σκαριά η νέα βιογραφική ταινία του Bob MarleyΦανταστικά πλάσματα κι αγαπημένοι χαρακτήρες ζωντάνεψαν στον Παραμυθένιο Κόσμο

Πηγή: IGN Greece

Keywords
Τυχαία Θέματα