Βιοπαλαιστής παρέδωσε τσάντα με 2.000 ευρώ

Βιοπαλαιστής παρέδωσε τσάντα με 2.000 ευρώ03.03.2018Πρόσωπα

Μάθημα ήθους από 40χρονο Αγρινιώτη

Μπορεί η κρίση να έχει οδηγήσει στην ανέχεια χιλιάδες νοικοκυριά, όμως δεν λείπουν οι πράξεις ήθους, που υπενθυμίζουν ότι ακόμη υπάρχουν άνθρωποι. Ενας 40χρονος άνεργος, από το Αγρίνιο, βρήκε μια τσάντα με 2.000 ευρώ και παρά την έκπληξή του δεν μπήκε στον πειρασμό να καρπωθεί το ποσό, αλλά το παρέδωσε στην Αστυνομία.

Ο Θεόδωρος Δημητρόπουλος είναι πατέρας ενός οκτάχρονου, αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα και κάνει μεροκάματα, ως διανομέας, για να ζήσει τίμια

την οικογένειά του.
«Μόνο για μια στιγμή προβληματίστηκα. Αλλωστε, θα μπορούσαν να ανήκουν σε κάποιον που επίσης τα είχε ανάγκη. Ετσι, λίγη ώρα αργότερα, αφού τελείωσα κάποιες δουλειές, παρέδωσα την τσάντα στην Αστυνομία» δήλωσε ο ίδιος στο agriniopress.gr.

Συνταξιούχος

Την τσάντα με το σημαντικό χρηματικό ποσό την είχε ξεχάσει σε κάποιο παγκάκι μια συνταξιούχος που είχε πάει να πάρει το εγγόνι της από το 7ο Δημοτικό Σχολείο στο κέντρο της πόλης. Η συνταξιούχος κατάλαβε στη διαδρομή για το σπίτι ότι είχε ξεχάσει την τσάντα και επέστρεψε στο σημείο να την αναζητήσει. Η τσάντα, όμως, έλειπε.

«Δήλωσα το περιστατικό στην Αστυνομία και μπήκα στη διαδικασία να ακυρώνω κάρτες, να αλλάζω κλειδαριές κ.λπ. Καταλαβαίνετε την έκπληξή μου όταν με πήραν τηλέφωνο μερικές ώρες μετά και μου είπαν ότι η τσάντα παραδόθηκε» είπε η συνταξιούχος. «Ο,τι δεν είναι δικό μου δεν το αγγίζω» ήταν τα λόγια του 40χρονου όταν συναντήθηκε με τη συνταξιούχο.
Η σπάνια συμπεριφορά του εντυπωσίασε και τους αστυνομικούς που τον συνεχάρησαν.

Keywords
Τυχαία Θέματα