Βέβηλοι εργολάβοι πέταξαν στον δρόμο οστά από το νεκροταφείο Πλωμαρίου

Βέβηλοι εργολάβοι πέταξαν στον δρόμο οστά από το νεκροταφείο Πλωμαρίου08.02.2019Ρεπορτάζ

Εντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στους κατοίκους του Πλωμαρίου, στη Λέσβο, το μακάβριο θέαμα που αντίκρισαν πριν από λίγες ημέρες στο νεκροταφείο της περιοχής

Συγκεκριμένα, είδαν έξω από τον χώρο του νεκροταφείου ανθρώπινα οστά (!) πεταμένα στον δρόμο, τα οποία μάλιστα ήταν ανακατεμένα με μπάζα... Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Δήμος Λέσβου έχει αναθέσει σε εργολάβο να προχωρήσει σε κάποιες εργασίες στον χώρο του νεκροταφείου.

Κατά τη διάρκεια των εργασιών

αυτών γκρεμίστηκε το χωνευτήρι, στο οποίο βρίσκονταν μέσα οστά, τα οποία μαζί με τα μπάζα μεταφέρθηκαν εκτός του κοιμητηρίου, μέσα στον δρόμο, ώστε στη συνέχεια να πεταχτούν.

Σε κάθε περίπτωση, είναι προφανές ότι οι υπεύθυνοι θα έπρεπε να είναι πολύ πιο προσεκτικοί και να σκεφτούν τους κάτοικους της περιοχής, οι οποίοι έχουν στο συγκεκριμένο νεκροταφείο δικούς τους ανθρώπους.

Οι πολίτες που βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα έμειναν έκπληκτοι και ειδοποίησαν τους αρμόδιους ιερείς.

Ο πατήρ Ευστάθιος προχώρησε σε μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου ζητώντας να ισχύσει και η αυτόφωρη διαδικασία, κάνοντας λόγο για βεβήλωση των νεκρών και ασέβεια προς τους Πλωμαρίτες. «Είναι ασέβεια και ντροπή, βεβήλωσαν νεκρούς και ανθρώπους που έχουν πολεμήσει για το Πλωμάρι και γι' αυτόν τον λόγο καταθέσαμε μήνυση κατά παντός υπευθύνου» δήλωσε ο ιερέας.

Keywords
Τυχαία Θέματα