«Βαρίδια» Βενιζέλος και Γ. Παπανδρέου για τη Φώφη

«Βαρίδια» Βενιζέλος και Γ. Παπανδρέου για τη Φώφη 17.12.2018Πρόσωπα

«Βαρίδια» στο ΠΑΣΟΚ, που προκαλούν πονοκέφαλο στη Φώφη Γεννηματά, οι δύο πρώην πρόεδροι του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος και Γιώργος Παπανδρέου

Αυτό προκύπτει

και από το γεγονός ότι η επικεφαλής του ΚΙΝ.ΑΛ. δεν ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψήφιων βουλευτών στις Περιφέρειες που προαλείφονται οι δύο να έχουν θέση.

Από τις Περιφέρειες που δεν ανακοίνωσε το Κίνημα Αλλαγής λοιπόν, μετά την έγκριση και τη δημοσιοποίηση των υπόλοιπων ονομάτων από την Κεντρική Επιτροπή, ήταν αυτή της Αχαΐας, από την οποία θα κατέλθει υποψήφιος ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, αλλά και ο νυν βουλευτής Θεόδωρος Παπαθεοδώρου. Επισήμως από το κόμμα λένε πως δεν ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι, καθώς δύο υποψήφιοι από την Αιγιαλεία σκέφτονται να είναι υποψήφιοι στις αυτοδιοικητικές, ενώ ο πρώην βουλευτής Θανάσης Παπαδόπουλος μελετά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος στα Καλάβρυτα.

Συνάντηση

Δεν ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι στο Επικρατείας, όπου θέλει να είναι επικεφαλής ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Το επόμενο διάστημα αναμένεται συνάντησή του με τη Φώφη Γεννηματά για να ξεκαθαρίσει το θέμα. Ζήτημα είναι επίσης τι θα γίνει με τον Νίκο Ανδρουλάκη, ο οποίος έχει πει ότι θα είναι υποψήφιος στις λίστες της πρώτης εκλογικής αναμέτρησης, τον εκπρόσωπο Τύπου Παύλο Χρηστίδη, ο οποίος προαλείφεται για Ευρωβουλή, και τη νυν ευρωβουλευτή Εύα Καϊλή, στην οποία έχει γίνει πρόταση να διεκδικήσει τον Δήμο Θεσσαλονίκης και έχει ζητήσει χρόνο μέχρι τις γιορτές για να απαντήσει. Δεν ανακοινώθηκαν ακόμη οι υποψηφιότητες στην τριεδρική της Αρτας λόγω του βέτο που έχει ασκήσει η ΔΗΜ.ΑΡ., η οποία θέλει ως υποψήφιο τον δημοσιογράφο Χρήστο Μέγα και το ΠΑΣΟΚ αντιδρά.

Κατά τα άλλα, ο Σταμάτης Μαλέλης, ο οποίος μαζί με τη θέση του γραμματέα Επικοινωνίας του ΚΙΝ.ΑΛ. υπηρετεί και σε δημοσιογραφικό όμιλο, θα είναι υποψήφιος στη Β' Πειραιώς, ενώ στα ηχηρά ονόματα των υποψηφίων που ανακοινώθηκαν συμπεριλαμβάνονται εκείνα του σεξολόγου Θάνου Ασκητή και του δημοσιογράφου Κώστα Χαρδαβέλλα. Ηχηρή ήταν, πάντως, και η ανακοίνωση του πρώην βουλευτή Δημήτρη Καρύδη να μην είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής.

Keywords
Τυχαία Θέματα