Ο Τραμπ αποχαιρέτησε στο twitter τον υπ. Eσωτερικών

Ο Τραμπ αποχαιρέτησε στο twitter τον υπ. Eσωτερικών17.12.2018Πρόσωπα

Ακόμη μία αποχώρηση από το υπουργικό συμβούλιό του θα μετρά ο Ντόναλντ Τραμπ με την έναρξη της νέας χρονιάς

Οπως ανακοίνωσε ο ίδιος στο twitter, ο υπουργός Εσωτερικών των ΗΠΑ Ράιαν Ζίνκε θα αποχωρήσει από την κυβέρνηση στο τέλος του 2018 μετά την παραμονή του στο χαρτοφυλάκιο σχεδόν δύο χρόνια, ωστόσο ο πρόεδρος

Τραμπ απέφυγε να αναφερθεί στον λόγο που ο υπουργός του φεύγει.

«Η κυβέρνηση Τραμπ θα ανακοινώσει το όνομα του επόμενου υπουργού Εσωτερικών την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Ράιαν κατάφερε πολλά στη διάρκεια της θητείας του και θέλω να τον ευχαριστήσω για τις υπηρεσίες του προς το έθνος μας» έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό του στο twitter ο Αμερικανός πρόεδρος.

Σύμφωνα, πάντως, με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, το προηγούμενο διάστημα ο Ζίνκε είχε βρεθεί στο στόχαστρο έρευνας για τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποίησε λεπτομέρειες σε θέματα ασφαλείας για τη χρήση ναυλωμένων πτήσεων, καθώς και για μια κτηματομεσιτική συμφωνία, υποθέσεις των οποίων η διαχείριση προκαλούσε προβλήματα στην κυβέρνηση Τραμπ.

Την ίδια ώρα αίσθηση προκαλούν στις ΗΠΑ τα αποτελέσματα δημοσκόπησης της «Washington Post», με βάση τα οποία πλέον λιγότεροι από ένας στους τέσσερις Ρεπουμπλικάνους ψηφοφόρους πιστεύουν στις διάφορες δηλώσεις που έχει κάνει ο πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ για ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα κομβικών ζητημάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα