Χριστούγεννα στη Γλυφάδα με Χατζηγιάννη, Γκαλένα

Χριστούγεννα στη Γλυφάδα με Χατζηγιάννη, Γκαλένα 17.12.2018Ρεπορτάζ

Ξωτικά, Αγιοι Βασίληδες, καλικάντζαροι, τυμπανιστές, συναυλίες και χορευτικά θα συνθέτουν το σκηνικό στους εμπορικούς δρόμους της Γλυφάδας από τις 21 Δεκεμβρίου έως και την παραμονή των Χριστουγέννων

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά όλη η Γλυφάδα (με πρωτοβουλία του δημάρχου Γ. Παπανικολάου)

θα υποδεχθεί με τον πιο γιορτινό τρόπο τα Χριστούγεννα, με ένα πλήθος εκδηλώσεων που απευθύνονται σε μικρούς και μεγάλους.

Ειδικότερα, το απόγευμα της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου θα γίνει η επίσημη έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων με τη Φιλαρμονική του Δήμου Γλυφάδας και τη Χορωδία του Δημοτικού Ωδείου στην πλατεία Εσπερίδων, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου.

Στις 18.30 θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία στο ίδιο σημείο με τον δημοφιλή τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη, ενώ αμέσως μετά οι επισκέπτες θα απολαύσουν χορευτικά στον δρόμο από τη Σχολή Χορού Γκαλένα.

Τις επόμενες ημέρες οι εκδηλώσεις θα μεταφερθούν στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα, στην Ανω Γλυφάδα, όπου θα βρίσκεται το χιονισμένο χωριό του Αϊ-Βασίλη, θα υπάρχει mini πίστα «Survivor» και θα ακούγονται χριστουγεννιάτικα τραγούδια από τη Σχολή Φωνητικής Studio Vocalis.

Καθ' όλη τη διάρκεια του τετραημέρου το τρενάκι του Δήμου Γλυφάδας θα κυκλοφορεί στους κεντρικούς εμπορικούς δρόμους και θα μεταφέρει δωρεάν τους επιβάτες του, ενώ οι Bloco Swingueira θα δίνουν τον ρυθμό με τύμπανα και καπνογόνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα