Τα «κουνελάκια» του Playboy έγιναν μπελάς για τον Τραμπ

Τα «κουνελάκια» του Playboy έγιναν μπελάς για τον Τραμπ23.07.2018Ειδήσεις

Αναψαν νέα φωτιά στον Λευκό Οίκο οι αποκαλύψεις για εξαγορά σιωπής!

Eνα νέο ερωτικό σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και... κουνελάκι του «Playboy» έρχεται στο φως μετά τις αποκαλύψεις της πορνοστάρ Στόρμι Ντάνιελς, αφού την περασμένη Παρασκευή έγινε γνωστό ότι το FBI έχει στα χέρια του ηχογραφημένη συνομιλία μεταξύ του Τραμπ και του πρώην προσωπικού δικηγόρου του προέδρου, Μάικλ Κόεν, στην οποία ο πρώτος ζητά από τον δικηγόρο να δωροδοκήσει την Κάρεν Μακ Ντούγκαλ για να μην αποκαλύψει τη σχέση μαζί του.

Η ύπαρξη της ηχογράφησης εγείρει ερωτήματα για την τακτική που χρησιμοποιούσε ο Τραμπ ώστε να κρατάει κρυφή την προσωπική ζωή του και την επιχειρηματική του δραστηριότητα, ενώ διεκδικούσε μια θέση στον Λευκό Οίκο. «Αδιανόητο ένας δικηγόρος να ηχογραφεί έναν πελάτη, απολύτως ανήκουστο και πιθανόν παράνομο. Το καλό είναι ότι ο αγαπημένος σας πρόεδρος δεν έκανε τίποτα μεμπτό» ήταν το σχόλιο Τραμπ μέσω twitter, ενώ ο δικηγόρος του πλανητάρχη, Ρούντι Τζουλιάνι, δήλωσε ότι η εξαγορά της Μακ Ντούγκαλ δεν έγινε ποτέ!

Στο μεταξύ, απόρρητα έγγραφα του FBI που δημοσιεύτηκαν χθες από τους «New York Times» και, όπως ήταν αναμενόμενο, έκαναν τον γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών ειδησεογραφικών πρακτορείων, αναφέρουν ότι η υπηρεσία υποψιαζόταν πριν ακόμη από την εκλογή Τραμπ ότι ο πρώην σύμβουλος της προεκλογικής εκστρατείας του Κάρτερ Πέιτζ «συνεργαζόταν και συνωμοτούσε με τη ρωσική κυβέρνηση». Στο έγγραφο αναφέρεται «ότι οι προσπάθειες της ρωσικής κυβέρνησης συντονίζονται με τον Πέιτζ και πιθανόν και άλλα πρόσωπα που συνδέονται με την εκστρατεία του Υποψήφιου#1», ωστόσο ο Πέιτζ μιλώντας στο CNN δήλωσε ότι δεν ήταν ποτέ «πράκτορας ξένης δύναμης».

Keywords
Τυχαία Θέματα