Μαζική έξοδος προς τις παραλίες της Χαλκιδικής

Μαζική έξοδος προς τις παραλίες της Χαλκιδικής23.07.2018Ρεπορτάζ

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό

Με τον υδράργυρο το Σαββατοκύριακο να παίρνει την ανιούσα και τη Θεσσαλονίκη να... φλέγεται, οι παραλίες γέμισαν ασφυκτικά.

Οι Θεσσαλονικείς αναζήτησαν μαζικά διεξόδους δροσιάς, ενώ η πόλη άδειασε και όλες οι αποστάσεις διανύονταν σε χρόνο ρεκόρ. Ωστόσο, το να φτάσει κάποιος στις παραλίες, όπου δεν έπεφτε... καρφίτσα, είτε της Θεσσαλονίκης

είτε της Χαλκιδικής, αποτελούσε... περιπέτεια.

Τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή το κυκλοφοριακό... μετακόμισε από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης στις εξόδους της πόλης και η μετακίνηση των εκδρομέων και των παραθεριστών διεξαγόταν με μεγάλες καθυστερήσεις. Μποτιλιάρισμα σημειώθηκε και στο οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής, με ουρές οχημάτων τόσο στο πρώτο πόδι, πριν από τη γέφυρα της Ποτίδαιας, όσο και στο δεύτερο πόδι, πριν από τα φανάρια της Νικήτης.

Και στη Θεσσαλονίκη, στον δρόμο για τον Ποταμό, επικρατούσε κυκλοφοριακό κομφούζιο, με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων.

Την ίδια ώρα αυξημένη ήταν η κίνηση και στα διόδια των Μαλγάρων, αλλά και σε αυτά του Προφήτη, στην Εγνατία Οδό. Ωστόσο, δύσκολη ήταν και η επιστροφή στην πόλη.

Στο μεταξύ, τρεις άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί από παραλίες της Χαλκιδικής και της Καβάλας. Συγκεκριμένα, ένας 38χρονος ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή Αυλάκι Παλιουρίου Χαλκιδικής και μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Νέων Μουδανιών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Νεκρός ανασύρθηκε και ένας 64χρονος από την παραλία Αμμόλοφων της Νέας Περάμου Καβάλας.

Επίσης, τη ζωή του έχασε κι ένας 76χρονος στη θαλάσσια περιοχή Κάμπινγκ Ιερισσού, ο οποίος διακομίστηκε στο Νοσοκομείο Πολυγύρου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Τέλος, χθες το πρωί λίγο έλειψε να χάσει τη ζωή του από πνιγμό ένας 80χρονος που βούτηξε σε πισίνα ξενοδοχείου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Keywords
Τυχαία Θέματα