Ο Γιώργος Παπανικολάου γαμπρός με κουμπάρο τον Καραμανλή

Ο Γιώργος Παπανικολάου γαμπρός με κουμπάρο τον Καραμανλή23.07.2018Πρόσωπα

Λαμπρός γάμος, με κουμπάρο τον Κ. Καραμανλή, για τον δήμαρχο Γ. Παπανικολάου και τη δικηγόρο Εύα Ντογιάκου

Ορκους παντοτινής αγάπης αντάλλαξαν ο δήμαρχος Γλυφάδας και πρώην ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Γιώργος Παπανικολάου με τη δικηγόρο Εύα Ντογιάκου, κόρη του πρώην εισαγγελέα Εφετών Ισίδωρου Ντογιάκου. Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά του Ιερού Ναού Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα προχθές. Κουμπάρος του ζευγαριού είναι ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής,

που συνοδευόταν από τη σύζυγό του Νατάσα.

Η τελετή ήταν εντυπωσιακή, με το εσωτερικό της εκκλησίας και το προαύλιο, όπου είχαν στηθεί και τρεις γιγαντοοθόνες για τους καλεσμένους, να είναι κατάμεστα από συγγενείς, φίλους, πολιτικά πρόσωπα, εκπροσώπους του δικηγορικού και του δικαστικού κλάδου, δημοσιογράφους, επιχειρηματίες, ανθρώπους του αθλητισμού και πολίτες της Γλυφάδας.

Και με στίχους

Ο γαμπρός και η νύφη σε έντονα συγκινησιακό κλίμα ευχαρίστησαν από καρδιάς τον κόσμο που παραβρέθηκε για να τους τιμήσει στην τόσο ξεχωριστή γι' αυτούς ημέρα, ενώ αφιέρωσαν αγαπημένους στίχους τους ο ένας στον άλλον, μαζί με λόγια αγάπης, προκαλώντας τα χειροκροτήματα των καλεσμένων.

Πλήθος ήταν τα στελέχη της Ν.Δ. που παραβρέθηκαν στην τελετή και ευχήθηκαν στο ζευγάρι, μεταξύ των οποίων οι δύο αντιπρόεδροι Αδωνις Γεωργιάδης και Κωστής Χατζηδάκης, οι Κωνσταντίνος Κυρανάκης και Σοφία Ζαχαράκη από το γραφείο Τύπου της Ν.Δ., οι βουλευτές Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Γιώργος Κουμουτσάκος, Σταύρος Καλαφάτης, Σοφία Βούλτεψη, Νίκος Δένδιας, Γιάννης Βρούτσης, Αννα Καραμανλή, ο Γιώργος Βλάχος και ο Χρήστος Σταϊκούρας, οι πρώην υπουργοί Φάνη Πάλλη - Πετραλιά, Ανδρέας Λυκουρέντζος, Ευριπίδης Στυλιανίδης κ.ά.

Keywords
Τυχαία Θέματα