Συμμορία με τσεκούρια τρομοκρατεί τα β. προάστια

Συμμορία με τσεκούρια τρομοκρατεί τα β. προάστια 06.03.2018Αστυνομικά

Εκτός από τον τραγουδιστή Τριαντάφυλλο, λήστεψαν και επιχειρηματία

Μια συμμορία εννέα ατόμων που αποτελείται από Ρομά και Αλβανούς φέρεται ότι κρύβεται πίσω από την εισβολή στην κατοικία του γνωστού τραγουδιστή Τριαντάφυλλου την περασμένη Παρασκευή, όπου μάλιστα έσπασαν με τσεκούρια την πόρτα!

Μάλιστα, η συγκεκριμένη σπείρα έχει γίνει τον τελευταίο διάστημα ο φόβος και ο τρόμος κατοίκων και καταστηματαρχών στα βόρεια προάστια της Αττικής,

Αξίζει να αναφερθεί ότι δύο ημέρες

πριν από την επιδρομή στο σπίτι του δημοφιλούς τραγουδιστή οι κακοποιοί είχαν εισβάλει στο σπίτι ενός ευκατάστατου ιδιοκτήτη αποθήκης φαρμάκων στο Καπανδρίτι. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιδιοκτήτης βρισκόταν στον κήπο της μονοκατοικίας του, όταν ξαφνικά εισέβαλαν από τον περίβολο έξι άγνωστοι με καλυμμένα τα πρόσωπά τους και τον ακινητοποίησαν απειλώντας τον με τσεκούρια, μαχαίρια και ένα όπλο.

Στη συνέχεια, οι κακοποιοί ρώτησαν τον ιδιοκτήτη της μονοκατοικίας αν υπήρχαν συγγενείς του στο εσωτερικό του σπιτιού. Οταν εκείνος τους απάντησε αρνητικά, τον υποχρέωσαν να μπει μαζί τους στο σπίτι.

Εκεί τον κράτησαν όμηρο και, αφού άρπαξαν πανάκριβα κοσμήματα και μετρητά αξίας μισού εκατομμυρίου ευρώ, έγιναν καπνός.
Είχαν προλάβει να δέσουν και να φιμώσουν τον άτυχο επιχειρηματία, ενώ πήραν τα κλειδιά από το αυτοκίνητό του, έκοψαν τις γραμμές του σταθερού τηλεφώνου και πήραν μαζί τους το κινητό του αλλά και το υλικό από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του σπιτιού, ώστε να μην αφήσουν πίσω τους το παραμικρό στοιχείο!

Keywords
Τυχαία Θέματα