Αυτοί εξανάγκαζαν 14χρονη να εκδίδεται 16 ώρες την ημέρα!

Αυτοί εξανάγκαζαν 14χρονη να εκδίδεται 16 ώρες την ημέρα!06.03.2018Αστυνομικά

Ροζ κύκλωμα προωθούσε στην πορνεία Ρουμάνες και Αλβανές

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ελληνική Αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας πέντε μελών του κυκλώματος μαστροπών -καθώς και τις φωτογραφίες δύο εξ αυτών- που μέσα από ένα δαιδαλώδες δίκτυο ροζ ιστοσελίδων εξωθούσαν αλλοδαπές γυναίκες στην πορνεία, ανάμεσά τους και μια ανήλικη.

Πρόκειται για τους: Amaxopulu Nadesha του Leonid και της Liubov, γεννηθείσα στις 6/10/1976

στο Καζακστάν, Μπλίντο Ρομέο του Μίρι και της Αρντιάνα, γεννηθέντα στις 2/11/1993 στο Φιερ Αλβανίας, Bogdanovych Tetyana του Ivan και της Vera, γεννηθέντα στις 28/9/1965 στην Ουκρανία, Cura Eraldi του Bashkim και της Teyta, γεννηθέντα στις 6/10/1994 στην Αλβανία, και Γρηγοράκο Ιωάννη του Σεραφείμ και της Ρηνούλας, γεννηθέντα την 1η/1/1980 στην Αθήνα.

Οπως αποδείχθηκε από τις έρευνες των αστυνομικών, οι κακοποιοί είχαν δημιουργήσει ιστοσελίδες για να διαφημίζουν μέσω του διαδικτύου το «εμπόρευμά» τους, που ήταν καλλίγραμμες κοπέλες από τη Ρουμανία και την Αλβανία. Τα ερωτικά ραντεβού κανονίζονταν μέσω τηλεφωνικού κέντρου που λειτουργούσε στην Καλλιθέα, ενώ τη μεταφορά των γυναικών την πραγματοποιούσαν τα μέλη του κυκλώματος.

Ο Μπλίντο Ρομέο, μάλιστα, εξέδιδε και μια 14χρονη κοπέλα, με την οποία φέρεται ότι είχε σχέση. Ο μαστροπός την εξανάγκαζε με τη βία να «εργάζεται» τουλάχιστον 16 ώρες (!) την ημέρα σε διαδοχικά ερωτικά ραντεβού και στη συνέχεια την κλείδωνε σε διαμέρισμα.

Keywords
Αναζητήσεις
γρηγορακος ιωαννης του σεραφείμ και της ρηνουλας,
Τυχαία Θέματα