Στη φυλακή ο 29χρονος «δράκος του internet»

Στη φυλακή ο 29χρονος «δράκος του internet»08.02.2018Αστυνομικά

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες του «δράκου του διαδικτύου» έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία, με απόφαση του αρμόδιου εισαγγελέα, με σκοπό να αναγνωριστεί ενδεχομένως και από άλλα θύματά του.

Πρόκειται για τον Κωνσταντίνο Πετσούλα του Νικολάου και της Σοφίας, που γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου 1989 στην Αθήνα. Χθες ο 29χρονος απολογήθηκε για τις κατηγορίες του βιασμού και της διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικα κορίτσια

έως 15 ετών και προφυλακίστηκε με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα.

Ο φορητός υπολογιστής, το κινητό και τρία USΒ του 29χρονου έχουν μεταφερθεί στα εργαστήρια της Αστυνομίας, όπου εξετάζονται, και, σύμφωνα με πληροφορίες, οι ειδικοί έχουν βρει ίχνη περιήγησής του στο λεγόμενο «σκοτεινό διαδίκτυο». Ωστόσο, στο laptop δεν βρέθηκαν βίντεο στα οποία να απεικονίζονται τα δύο ανήλικα κορίτσια που είχε «ψαρέψει» διαδικτυακά, τα είχε παρασύρει στο διαμέρισμά του και τα είχε βιάσει, αφού πρώτα τους είχε δώσει να κάνουν χρήση κοκαΐνης και κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης.

Στον ανακριτή ο 29χρονος υποστήριξε ότι είναι τοξικομανής και θα ζητήσει ιατρική πραγματογνωμοσύνη για να αποδείξει την εξάρτησή του από τις παράνομες ουσίες, ενώ για τον βιασμό των δύο 15χρονων κοριτσιών υποστήριξε πως δεν του αποκάλυψαν την πραγματική ηλικία τους, καθώς έδειχναν μεγαλύτερα.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο κατηγορούμενος υποστήριξε πως αρχικά τον επισκεπτόταν στο διαμέρισμά του στη Δάφνη η 16χρονη, μέσω της οποίας γνώρισε και τη 15χρονη που φιλοξενείται σε στέγη νεότητας και στάθηκε η αφορμή να αποκαλυφθεί η νοσηρή δράση του.

Keywords
Τυχαία Θέματα