Λαλίστατη χωρίς λόγο η κυρία Παπασπύρου!

Λαλίστατη χωρίς λόγο η κυρία Παπασπύρου!08.02.2018Πρόσωπα

Λαλίστατη και υπέρ το δέον «ανοιχτή» προς τη δημοσιότητα αποδεικνύεται η γενική επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου, η οποία ειδικά για την ευαίσθητη υπόθεση της Novartis δεν προλαβαίνει να... δίνει συνεντεύξεις, παρότι το θέμα απαιτεί σοβαρούς και νηφάλιους χειρισμούς.

Η φιλόδοξη επιθεωρήτρια με συνεχείς δηλώσεις αποκαλύπτει αποσπασματικά διάφορες πτυχές της έρευνας, παρότι όλα τα υπόλοιπα στελέχη της Δικαιοσύνης έχουν

επιδείξει εξαιρετική προσοχή και σύνεση.

Η κυρία Παπασπύρου, αν και έμπειρη εφέτης με καλό όνομα, ακολουθεί τα χνάρια του προκατόχου της Λέανδρου Ρακιντζή, ο οποίος κατά τη θητεία του απασχόλησε την κοινή γνώμη μόνο για τις δηλώσεις του και όχι για το έργο του, που ήταν σχεδόν ανύπαρκτο. Η σημερινή επιθεωρήτρια, αντί να λειτουργήσει θεσμικά, εκτίθεται υπερβολικά με κίνδυνο να «κάψει» κρίσιμες πτυχές της υπόθεσης.

Θυμίζουμε ότι και για άλλες αβλεψίες της έχει υπάρξει γκρίνια σε δικαστικούς κύκλους, σύμφωνα με πληροφορίες που κυκλοφορούν στα δημοσιογραφικά γραφεία. Για παράδειγμα, λέγεται από ορισμένους (που υποστηρίζουν ότι γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα) ότι με δική της ευθύνη έχει καθυστερήσει η διερεύνηση στοιχείων που αφορούν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας Στουρνάρα.
Για όλα αυτά προφανώς γνωρίζουν καλύτερα οι αρμόδιοι και ενδεχομένως να πρόκειται για ανυπόστατες φήμες.

Οπως και να 'χει, όμως, η υπερέκθεσή της στα media δεν βοηθά αυτή τη στιγμή τη διαλεύκανση της υπόθεσης Novartis.

Keywords
Τυχαία Θέματα