Στεφανάκος: Τέσσερις στο «κάδρο» των ερευνών για τον φόνο

Στεφανάκος: Τέσσερις στο «κάδρο» των ερευνών για τον φόνο22.01.2018Ρεπορτάζ

Δύο σημαντικές περιγραφές από αυτόπτες μάρτυρες για τους εκτελεστές του Βασίλη Στεφανάκου (φωτό) έχει στα χέρια της η Ασφάλεια Αττικής.

Πρόκειται για δύο νεαρούς κατοίκους του Χαϊδαρίου, οι οποίοι ήρθαν πρόσωπο με πρόσωπο με τους δολοφόνους του Στεφανάκου.

Με βάση αυτές τις μαρτυρίες, οι ερευνητές της Ασφάλειας έχουν βάλει στο «κάδρο» των ερευνών τέσσερις Ελληνες. Οι συγκεκριμένοι κακοποιοί θεωρούνται επαγγελματίες πιστολέρο και έχουν απασχολήσει τις

Αρχές στο παρελθόν για πληρωμένα συμβόλαια θανάτου, χωρίς όμως ποτέ να αποδειχτεί η συμμετοχή τους, καθώς στους κύκλους της παρανομίας δύσκολα ανοίγουν τα στόματα.

Το αυτοκίνητο του δολοφονημένου πρώην κατάδικου έχει μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια προκειμένου να εξεταστεί σπιθαμή προς σπιθαμή. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει για το σημείο της πόρτας που έπιασε με το χέρι του ο δολοφόνος, κρατώντας την ανοιχτή για να εκτελέσει εν ψυχρώ τον 56χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν βάσιμες υπόνοιες ότι ο εκτελεστής δεν φορούσε ούτε καν χειρουργικά γάντια, καθώς διακρίνουν γυμνά τα χέρια του στο οπτικό υλικό που έχουν στην κατοχή τους.

Ετσι, ευελπιστούν ότι σύντομα θα έχουν στα χέρια τους δακτυλικά αποτυπώματα, ίσως και γενετικό υλικό του δολοφόνου. Στην περίπτωση που είναι σεσημασμένος, θα υπάρξει άμεση λύση στον γρίφο για την ταυτότητα των δολοφόνων του Στεφανάκου. Η κηδεία του 56χρονου έγινε προχθές σε στενό κύκλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα