Πήγαν στη Ρόδο με 20 κιλά κοκαΐνη

Πήγαν στη Ρόδο με 20 κιλά κοκαΐνη03.04.2019Αστυνομικά

Σύλληψη Ρώσου και Ισραηλινού

«Πνιγμένο» στα ναρκωτικά ήταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ένας 30χρονος Ρώσος και ένας 61χρονος Ισραηλινός, οι οποίοι συνελήφθησαν ύστερα από καταδίωξη (!) προχθές το πρωί στη Ρόδο.

Στο όχημα με ξένες πινακίδες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 20,5 κιλά κοκαΐνη και 166.317 ναρκωτικά χάπια ecstasy. Οι δύο αλλοδαποί εντοπίστηκαν από άνδρες του Λιμεναρχείου Ρόδου τη στιγμή που αποβιβάστηκαν από πλοίο που είχε φτάσει στη Ρόδο από τον Πειραιά,

ωστόσο επιχείρησαν να διαφύγουν, αναπτύσσοντας ταχύτητα. Μάλιστα, από καθαρή τύχη δεν τραυμάτισαν σοβαρά έναν τελωνειακό υπάλληλο στον λιμένα της Ακαντιάς. Ακολούθησε συντονισμένη καταδίωξη από υπαλλήλους του Τελωνείου και του Λιμεναρχείου Ρόδου.

Χειροπέδες

Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε χώρο στάθμευσης σε καφετέρια της Ρόδου, ενώ συνελήφθησαν ο Ρώσος και ο Ισραηλινός. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο αλλοδαποί είχαν ως τελικό προορισμό το Ισραήλ και επρόκειτο να επιβιβαστούν σε άλλο πλοίο.

Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, τα οποία μάλιστα είχαν στη συσκευασία τους την εικόνα του Μίκυ Μάους, συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί και ένας Ελληνας στα Πατήσια. Οι δράστες διακινούσαν ναρκωτικά στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4,7 κιλά ηρωίνη και 1 κιλό κοκαΐνη. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το αυτοκόλλητο με τον Μίκυ Μάους δείχνει ότι τα ναρκωτικά προέρχονται από τη Λατινική Αμερική.

Keywords
Τυχαία Θέματα