Εγκυρες πηγές: Το Ειρηνοδικείο «έβαλε πάγο» στον Βελόπουλο

Εγκυρες πηγές: Το Ειρηνοδικείο «έβαλε πάγο» στον Βελόπουλο03.04.2019Παρασκήνιο

Μοίραζε έντυπα με... δωρεάν νομικές συμβουλές στον Πειραιά

➥ Οι δημοσκοπήσεις λένε ότι πάει καλά και πως βρίσκεται στο όριο εισόδου στη Βουλή. Ωστόσο, μετά τη «φωτογραφική» αποκήρυξη του κόμματος από τη ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα ως μη έχουσα την παραμικρή

σχέση μαζί του -ποτέ δεν το ισχυρίστηκε, πάντως, δημοσίως-, η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου (φωτό) αντιμετωπίζει ορισμένα προβληματάκια.

➥ Με προσωρινή διαταγή του Ειρηνοδικείου Πειραιώς απαγορεύτηκε στο κόμμα Ελληνική Λύση να παρέχει δωρεάν νομικές συμβουλές στα μέλη και στους ψηφοφόρους του. Το συγκεκριμένο κόμμα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, διένειμε στον Πειραιά φυλλάδια, με τα οποία πληροφορούσε τους πολίτες ότι από τα γραφεία του παρέχονται δωρεάν νομικές συμβουλές προφανώς για θέματα της εποχής (υπερχρεωμένα νοικοκυριά, δάνεια, κάρτες). Λογάριαζε, όμως, χωρίς τον... ξενοδόχο Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιώς, ο οποίος κατέθεσε εναντίον του αίτηση ασφαλιστικών μέτρων για αντιποίηση δικηγορικού επαγγέλματος! Υπέρ της αιτήσεως παρενέβη, μάλιστα, η Ολομέλεια των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας. Χθες, το δικαστήριο εξέδωσε την απόφασή του και όρισε δικάσιμο για τις 9 Μαΐου. Εως τότε, οι νομικές συμβουλές από το κόμμα Βελόπουλου απαγορεύονται!

➥ Είναι τρελοί αυτοί οι συριζαίοι! Οπως μαθαίνω εξ εγκύρου πηγής, κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης παρέστη προσφάτως σε επέτειο γάμου φιλικού ζεύγους κάπου στα βόρεια. Και, βεβαίως, μετείχε και στο γλεντάκι που ακολούθησε με τη βοήθεια έμπειρου dj. Το πρόβλημα για τον κορυφαίο ήταν πως ο dj τον αναγνώρισε και, για να τον... τρολάρει, του έβαλε ένα γνωστό κομμάτι που φέρει τον τίτλο... «Ρασπούτιν»! Το ωραίο είναι ότι ο κυβερνητικός «δεν μάσησε». Πήρε τη σύζυγό του αγκαζέ, ανέβηκαν στην πίστα και έδωσαν «ρέστα» υπό τους ήχους του τραγουδιού! Ημαρτον, Θεέ μου, μέρες που είναι!

➥Τη γραβάτα που του δώρισε ο Ζάεφ έχει στο συρτάρι του γραφείου του στο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, όπως αποκάλυψε στο πρακτορείο ΜΙΑ. Ντοκουμέντο!

➥Στις 2 Απριλίου, στην επέτειο υποβολής του βέτο Καραμανλή στα Σκόπια, επισκέφθηκε ο Τσίπρας τη γειτονική χώρα. Και μετά μας λέτε καλαμπούρια για συνιστώσες...

Κ.

Keywords
Τυχαία Θέματα