Κακλαμάνης: Βέβαιη η επανεκλογή Παυλόπουλου

Κακλαμάνης: Βέβαιη η επανεκλογή Παυλόπουλου03.04.2019Πρόσωπα

Σίγουρος ότι ο Προκόπης Παυλόπουλος θα επανεκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας το 2020 δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Ν.Δ. στην Α' Αθήνας Νικήτας Κακλαμάνης

«Η Ελλάδα έχει Πρόεδρο της Δημοκρατίας πιο προοδευτικό από αυτούς που λένε (σ.σ.: το ΚΙΝΑΛ) ότι πρέπει το 2020 να εκλεγεί

ΠτΔ από την προοδευτική παράταξη. Σας διαβεβαιώ ότι ο κ. Παυλόπουλος θα επανεκλεγεί με μεγάλη πλειοψηφία» τόνισε ο κ. Κακλαμάνης σε ραδιοφωνική συνέντευξή του.

Απαντώντας σε ερώτηση για τις μετεκλογικές συνεργασίες, ο Νικήτας Κακλαμάνης τόνισε: «Είναι άλλο πράγμα το προσκαλώ σε συνεργασία και άλλο το παρακαλώ για συνεργασία. Είναι υπερβολή ένα μικρό κόμμα να θέλει να επιβάλει τους όρους του στο μεγάλο κόμμα. Είναι μικρομεγαλισμός εκτός τόπου και χρόνου».

Παράλληλα, τάχθηκε υπέρ της συμμετοχής «λελογισμένου αριθμού» στελεχών εκτός Ν.Δ. σε «γαλάζια» κυβέρνηση αποκλείοντας τα «ορφανά του Σημίτη». Σε σχέση με τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων ανέφερε: «Υπάρχει θέμα και υπάρχει πρόβλημα. Eχουν περιοριστεί οι δαπάνες και προσπαθούμε να αποπληρώνουμε τα δάνεια. Τι να κάναμε δηλαδή; Να αλλάζαμε όνομα και ΑΦΜ; Αυτό είναι ηθικό;» διερωτήθηκε. Κατά τον κ. Κακλαμάνη, «ο κ. Στουρνάρας δεν ακούει με ευχάριστο τρόπο τις δεσμεύσεις της Ν.Δ. για τη μείωση της φορολογίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα