Ο Σταύρος κάνει πλάκα: Βλέπει το Ποτάμι στο 3% και ετοιμάζει συνέδριο!

Ο Σταύρος κάνει πλάκα: Βλέπει το Ποτάμι στο 3% και ετοιμάζει συνέδριο! 28.09.2018

Πιστεύει ακόμη ότι έχει κόμμα ο Σταύρος Θεοδωράκης και εξαγγέλλει συνέδριο για το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, ενώ δηλώνει ότι στις επόμενες εκλογές το Ποτάμι θα πάρει 3%, με το επιχείρημα ότι όσοι απαντούν στις δημοσκοπήσεις είναι το 30% των ψηφοφόρων.

Χθες

συνεδρίασε η Κεντρική Οργανωτική Επιτροπή του συνεδρίου και αποφάσισε να ενδυναμωθεί ο ανοιχτός και αντιγραφειοκρατικός χαρακτήρας του κινήματος, με τους συνέδρους που θα προέρχονται από τις οργανωμένες δυνάμεις του Ποταμιού να είναι μόνο το 60%. Το 20% των συνέδρων θα προέρχεται από εκπροσώπους κινήσεων και ομάδων του ευρύτερου χώρου και το υπόλοιπο 20% θα είναι πολίτες που δεν είναι μέλη του Ποταμιού, αλλά θα ζητήσουν να λάβουν μέρος στο συνέδριο.

Στο συνέδριο, που θα γίνει στον Κεραμεικό το πρώτο Σαββατοκύριακο του Νοεμβρίου, θα αποφασιστεί η μετεκλογική στάση και η πολιτική συμμαχιών του Ποταμιού, και θα εκλεγούν νέα κεντρικά όργανα, καθώς και ο επικεφαλής.

Στο μεταξύ, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξή του εμφανίστηκε αισιόδοξος για την πορεία του Ποταμιού, ενώ, σχολιάζοντας τις δημοσκοπήσεις, προέβλεψε ότι το κόμμα του θα ξεπεράσει κατά πολύ το 3%. «Αυτή τη στιγμή στις δημοσκοπήσεις απαντά ένα 30%.

Αν ένα 30% κλείνει αμέσως το τηλέφωνο και ένα 30% είναι το “δεν ξέρω, δεν απαντώ”, οι δημοσκοπήσεις ουσιαστικά είναι στο 1/3 της κοινωνίας» είπε. Αναφορικά με το θέμα της Συμφωνίας των Πρεσπών, σχολίασε ότι το κόμμα του δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν θα την ψηφίσει.

Keywords
Τυχαία Θέματα