Νεκρή καθηγήτρια από σύγκρουση με τρένο

Νεκρή καθηγήτρια από σύγκρουση με τρένο28.09.2018Ρεπορτάζ

Η άτυχη 49χρονη μεγάλωνε μόνη της δύο παιδιά, καθώς ο σύζυγός της είχε χαθεί σε τροχαίο

Τραγωδία σημειώθηκε χθες το πρωί στη Φθιώτιδα, όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερις καθηγητές παρασύρθηκε από τρένο, με συνέπεια να βρει ακαριαίο θάνατο η συνοδηγός του οχήματος και να τραυματιστούν τα υπόλοιπα τρία άτομα. Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι η άτυχη 49χρονη γυναίκα που εξέπνευσε τραυματισμένη θανάσιμα μεγάλωνε μόνη της δύο

παιδιά, καθώς ο σύζυγός της είχε φύγει από τη ζωή δύο χρόνια νωρίτερα, επίσης σε τροχαίο!

Οι τέσσερις καθηγητές είχαν ξεκινήσει με το αυτοκίνητο νωρίς το πρωί για την Κάτω Τιθορέα, καθώς διδάσκουν στο γυμνάσιο και το λύκειο της περιοχής. Περίπου στις 8 είχαν φτάσει στη φυλασσόμενη διάβαση του Μοδίου. Εκείνη τη στιγμή οι μπάρες είχαν κατέβει, ενώ ακούστηκε και ηχητικό σήμα που προειδοποιεί για τη διέλευση του τρένου. Το αυτοκίνητο με τους καθηγητές ήταν τρίτο στη σειρά, όμως, σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, η 55χρονη οδηγός, η οποία ήταν η διευθύντρια του γυμνασίου, προσπέρασε τα δύο οχήματα που βρίσκονταν μπροστά και θέλησε να περάσει στην απέναντι πλευρά.

Δεν πρόλαβε όμως, καθώς η αμαξοστοιχία που κατευθυνόταν στην Αθήνα προσέκρουσε με δύναμη στο αυτοκίνητο και το παρέσυρε για περίπου 1 χλμ. Αμέσως ο αυτόπτης μάρτυρας επικοινώνησε με την Αστυνομία, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Στείλτε ασθενοφόρα, έγινε μακελειό». Οι πυροσβέστες και κλιμάκιο της 7ης ΕΜΑΚ που έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν από τα συντρίμμια νεκρή την άτυχη καθηγήτρια και σοβαρά τραυματισμένη τη γυμνασιάρχη. Οι άλλοι δύο καθηγητές, οι οποίοι είχαν προλάβει να βγουν, τραυματίστηκαν ελαφρά, ωστόσο ήταν σε κατάσταση σοκ.

Keywords
Τυχαία Θέματα