Ο Δένδιας εξαφάνισε (!) τις δηλώσεις του

Ο Δένδιας εξαφάνισε (!) τις δηλώσεις του29.01.2019Πρόσωπα

Τα... μαζεύει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ν.Δ. Νίκος Δένδιας μετά τον θόρυβο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του...

...σε ραδιοφωνικό σταθμό και τα «καρφιά» κατά των Αντώνη Σαμαρά και Αδωνη Γεωργιάδη ότι «θα γίνουμε κομματίδιο του 18% αν κυριαρχήσουν οι άλλες απόψεις» εντός του κόμματος. Προφανώς άνωθεν παρέμβαση οδήγησε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της αξιωματικής αντιπολίτευσης να «στρογγυλέψει» όσα είπε την Κυριακή σε

ραδιοφωνική συνέντευξη, την οποία -είναι η αλήθεια- δύσκολα κανείς βρίσκει ακόμη και στην ιστοσελίδα του σταθμού όπου παραχωρήθηκε.

«Επισημαίνω το αυτονόητο. Η Ν.Δ. είναι παράταξη που ιστορικά επεκτείνεται από τις παρυφές της Κεντροαριστεράς μέχρι την εντός του συνταγματικού τόξου Δεξιά. Οσάκις παρέκκλινε, συρρικνώθηκε» τόνισε ο κ. Δένδιας στη νέα δήλωσή του, επιμένοντας βασικά στην ουσία του επιχειρήματός του. «Εγγύηση ότι το κέντρο βάρους του ιδεολογικού και πολιτικού προσανατολισμού της παράταξης παραμένει σταθερό επαναλαμβάνω ότι είναι ο πρόεδρός της Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον οποίο συντεταγμένα δίνουμε τη μάχη για να απαλλαγούμε από τη χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε ο τόπος. Τα λοιπά εκ του πονηρού» πρόσθεσε.

Την ίδια ώρα, ο έτερος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Μάκης Βορίδης υποστήριζε σε συνέντευξή του ότι «τάσεις δεν υπάρχουν στη Ν.Δ.» και εκτιμούσε πως η αξιωματική αντιπολίτευση στη Βουλή εκφράστηκε συντεταγμένα από δύο πρόσωπα: τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Αντώνη Σαμαρά.

Keywords
Τυχαία Θέματα