Νεκρός 16χρονος που έπεσε από βράχο για να βγάλει σέλφι

Νεκρός 16χρονος που έπεσε από βράχο για να βγάλει σέλφι 23.04.2018Ρεπορτάζ

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Κερατσίνι μετά την είδηση για τον θάνατο του 16χρονου Κωνσταντίνου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή λίγες ώρες μετά την πτώση του από βράχο ύψους 60 μέτρων, τη στιγμή που προσπαθούσε να βγάλει την... τέλεια σέλφι με το κινητό τηλέφωνό του!

Από τη στιγμή που έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου του άτυχου μαθητή, ένα αίσθημα θλίψης πλανάται πάνω από το Κερατσίνι.

Οι φίλοι και οι συμμαθητές του 16χρονου Κωνσταντίνου αδυνατούν να πιστέψουν ότι

το χαμογελαστό αγόρι, που ήταν η «ψυχή» της παρέας τους, δεν θα βρίσκεται κοντά τους σήμερα το πρωί, όταν θα ακουστεί το πρώτο κουδούνι...

Το μεσημέρι της Παρασκευής, ο 16χρονος μαθητής της Α' Λυκείου βρισκόταν με την παρέα του στο Αλσος Ανδρέα Παπανδρέου. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των φίλων του, γύρω στις 12 ανέβηκε σε έναν βράχο για να βγάλει μια σέλφι, όμως έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό από ύψος 60 μέτρων.
Ενα ανήλικο παιδί ειδοποίησε τους εργαζομένους του πάρκου, οι οποίοι έτρεξαν στο σημείο όπου βρισκόταν ο 16χρονος βαρύτατα τραυματισμένος. Στη συνέχεια, ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ και ένα ασθενοφόρο παρέλαβε τον νεαρό, ο οποίος είχε ακόμα τις αισθήσεις του.

Ωστόσο, ο τραγικός επίλογος για τον άτυχο Κωνσταντίνο γράφτηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας, όπου, παρά τις προσπάθειες των γιατρών, άφησε την τελευταία του πνοή. Η κηδεία του 16χρονου θα πραγματοποιηθεί στις 3 αύριο το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Πειραιώς.

Keywords
Αναζητήσεις
επεσε νεκρος για μια σέλφι
Τυχαία Θέματα