Βροντερό «όχι» στα διόδια σε Αγ. Στέφανο και Βαρυμπόμπη!

Βροντερό «όχι» στα διόδια σε Αγ. Στέφανο και Βαρυμπόμπη!23.04.2018Οικονομία

Πλήθος κόσμου συμμετείχε στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν χθες στη γέφυρα Βαρυμπόμπης κάτοικοι των Δήμων Κηφισιάς και Διονύσου (φωτό) ενάντια στην εγκατάσταση διοδίων στους ανισόπεδους κόμβους Αγίου Στεφάνου και Βαρυμπόμπης.

Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε παρουσία των δημάρχων Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου και Διονύσου Διονύση Ζαμάνη αλλά και πολιτών που εκδήλωσαν με πανό και συνθήματα τη διαμαρτυρία

τους. Υπενθυμίζεται ότι οι δήμαρχοι Κηφισιάς και Διονύσου έχουν καταθέσει αιτήσεις ακύρωσης και αναστολής της σχετικής απόφασης στο Συμβούλιο της Επικρατείας.


Το «παρών» έδωσε και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ Γιώργος Πατούλης, ο οποίος ζητά να τροποποιηθεί η σύμβαση παραχώρησης, ώστε να αποτραπεί οριστικά η τοποθέτηση πάσης φύσεως διοδίων (πλευρικών, ηλεκτρονικών κ.λπ.) στους συγκεκριμένους κόμβους.

Εδώ και 11 χρόνια οι δήμοι αντιστέκονται σθεναρά στην επιβολή διοδίων, ενώ με ψηφίσματα των δημοτικών συμβουλίων τους έχουν εκφράσει πολλές φορές την αντίθεσή τους στην εγκατάσταση κάθε είδους διοδίων και έχουν εκδηλώσει αποφασιστικά την αντίδρασή τους με διάφορες κινητοποιήσεις και ενημερωτικές συγκεντρώσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα