Υστατο «χαίρε» στην Μπάρμπαρα Μπους

Υστατο «χαίρε» στην Μπάρμπαρα Μπους23.04.2018Πρόσωπα

Πάνω από 1.000 άνθρωποι -ανάμεσά τους και τέσσερις πρώην πρόεδροι των ΗΠΑ- έδωσαν το «παρών» στην κηδεία της Μπάρμπαρα Μπους, της πρώην πρώτης κυρίας της χώρας που άφησε την τελευταία της πνοή την περασμένη Τρίτη σε ηλικία 92 ετών...

η οποία είχε την τύχη να δει τόσο τον σύζυγό της όσο και τον γιο της να εκλέγονται στο ύπατο αξίωμα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Στην κηδεία

της, που τελέστηκε στην Επισκοπική Εκκλησία Σεν Μάρτιν του Χιούστον, στο Τέξας, και μεταδόθηκε σε απευθείας σύνδεση από τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης της χώρας, παρέστησαν σύσσωμη η οικογένειά της, καθώς και οι πρώην πρόεδροι Μπαράκ Ομπάμα και Μπιλ Κλίντον, συνοδευόμενοι από τις συζύγους τους, τις πρώην πρώτες κυρίες Μισέλ και Χίλαρι.

Παρούσα στην εκκλησία, δίπλα στους Ομπάμα, ήταν και η πρώτη κυρία Μελάνια Τραμπ, εκπροσωπώντας τον σύζυγό της, ο οποίος επέλεξε να μην παραστεί προκειμένου να μη διαταραχθεί η τελετή από τα επιπρόσθετα μέτρα ασφαλείας που θα λαμβάνονταν και «από σεβασμό για την οικογένεια Μπους», όπως ανέφερε ο Λευκός Οίκος.

Η Μπάρμπαρα Μπους ενταφιάστηκε στο Κόλετζ Στέισον, στον χώρο όπου βρίσκεται σήμερα η προεδρική Βιβλιοθήκη Μπους και όπου είχε ταφεί η κόρη του ζεύγους, η Ρόμπιν, η οποία πέθανε από λευχαιμία το 1953, σε ηλικία μόλις 3 ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα