Με μουρμούρα ( ; ) αρχίζει το 12ο Συνέδριο της Ν.Δ.

Με μουρμούρα ( ; ) αρχίζει το 12ο Συνέδριο της Ν.Δ.14.12.2018ΝΔ

Ψίθυροι για τις σχέσεις Σαμαρά- Μεϊμαράκη λόγω προγράμματος!

Με κεντρικό σύνθημα «Ελλάδα, μπορούμε» αρχίζει σήμερα το απόγευμα τις εργασίες του το 12ο Συνέδριο της Ν.Δ. Παρέμβαση αναμένεται να κάνει και ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής κατά την είσοδό του στέλνοντας μήνυμα ενότητας και νίκης της παράταξης εν όψει των εκλογών του 2019.

Ορισμένα απρόοπτα ωστόσο υπήρξαν με την ομιλία Σαμαρά,

η οποία τελικώς θα γίνει το μεσημέρι -μετά την ομιλία Βέμπερ- και όχι το απόγευμα του Σαββάτου, όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένη. Μάλιστα η αλλαγή αυτή τροφοδότησε ψιθύρους για τις σχέσεις Μεϊμαράκη και Σαμαρά.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης μαζί με τον πρόεδρο της Οργανωτικής Επιτροπής Βαγγέλη Μεϊμαράκη και τον Νίκο Παπαθανάση επισκέφτηκε χθες τις εγκαταστάσεις του εκθεσιακού χώρου «Metropolitan Expo» στην Παιανία, όπου θα στεγάσει τις τριήμερες εργασίες του 12ου συνεδρίου της Ν.Δ. και έγραψε στο twitter:

«Ολα είναι έτοιμα για το συνέδριό μας, ένα συνέδριο ορόσημο για την Ελλάδα της ελπίδας και της προόδου, της Ελλάδας που αξίζουν οι Ελληνες». Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στους 3.000 συνέδρους και 2.000 παρατηρητές του συνεδρίου τονίζει:

«Η πατρίδα μας βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της σύγχρονης Ιστορίας της. Οι πολίτες, κουρασμένοι από μια χαμένη δεκαετία, στέκονται μπροστά σε ένα σταυροδρόμι. Καλούνται να αποφασίσουν ποιον δρόμο θα ακολουθήσει η Ελλάδα την επόμενη δεκαετία». Το 12ο Συνέδριο της Ν.Δ. -υπογραμμίζει ο κ. Μητσοτάκης- επικεντρώνεται στη συνειδητοποίηση ότι όχι μόνο αξίζουμε καλύτερα αλλά και ότι μπορούμε καλύτερα. Μπορούμε όλοι μαζί να κάνουμε πράξη ένα τολμηρό σχέδιο που θα βελτιώνει τη ζωή όλων των Ελλήνων. Ενα σχέδιο που χτίζει σε όλα όσα έχουμε δεσμευτεί τα τελευταία τρία χρόνια».

Ο Μάνφρεντ Βέμπερ, ο οποίος θα είναι εκ των ομιλητών του συνεδρίου, τονίζει σε συνέντευξή του στο Capital.gr ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Ν.Δ. στην Ελλάδα μιλούν τη γλώσσα της αλήθειας, ωστόσο οι αναφορές του για την έξοδο από το τρίτο Μνημόνιο, που τη χαρακτήρισε «θαυμάσια στιγμή» για την Ελλάδα, είναι πλήρως ασύμβατες με το αφήγημα της Ν.Δ.

Keywords
Τυχαία Θέματα