Κάηκαν ζωντανοί 11 λαθρομετανάστες σε τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα...

Κάηκαν ζωντανοί 11 λαθρομετανάστες σε τροχαίο δυστύχημα στην Καβάλα...15.10.2018Ρεπορτάζ

Φριχτό θάνατο βρήκαν στην περιοχή της Καβάλας 11 παράτυποι μετανάστες, άγνωστων λοιπών στοιχείων, όταν τα ξημερώματα του Σαββάτου το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν προσέκρουσε σε διερχόμενο φορτηγό και στη συνέχεια πήρε φωτιά, με συνέπεια να καούν όλοι

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη στις πέντε το πρωί του Σαββάτου στον επαρχιακό δρόμο Καβάλας - παραλίας Οφρυνίου, στο ύψος της περιοχής Σαρακήνα, όταν

το αυτοκίνητο-βαν στο οποίο επέβαιναν οι 11 παράτυποι μετανάστες ανέπτυξε πολύ μεγάλη ταχύτητα και συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό αυτοκίνητο. Αποτέλεσμα της σφοδρής σύγκρουσης ήταν να τυλιχτούν στις φωτιές και τα δύο οχήματα.

Οι παράτυποι μετανάστες δεν μπόρεσαν να εγκαταλείψουν το όχημα, με συνέπεια να εγκλωβιστούν σε αυτό και να καούν ζωντανοί. Ο οδηγός του φορτηγού αυτοκινήτου, ελληνικών στοιχείων ταυτότητας, την τελευταία στιγμή μπόρεσε να εγκαταλείψει το όχημά του. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του τμήματος Τροχαίας Καβάλας, ο οδηγός του βαν εξαιτίας της υψηλής ταχύτητας που είχε αναπτύξει προφανώς έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και έπεσε πάνω στο φορτηγό.

Εν τω μεταξύ με δεδομένη την έκταση της φωτιάς οι αστυνομικές Αρχές δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν την ταυτότητα των επιβαινόντων και απαιτείται ιατροδικαστική εξέταση και συγκέντρωση γενετικού υλικού (DNA) προτού γίνει οποιαδήποτε ταυτοποίηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα