Νέο επεισόδιο μεταξύ Παππά και Φίλη στο σίριαλ της ΕΡΤ

Νέο επεισόδιο μεταξύ Παππά και Φίλη στο σίριαλ της ΕΡΤ15.10.2018Πρόσωπα

«Εμφυλιοπολεμικό» συνεχίζει να είναι το κλίμα μεταξύ του Νίκου Παππά και του Νίκου Φίλη, με τα φίλια πυρά, με αφορμή την ΕΡΤ, να... δίνουν και να παίρνουν και από το βήμα της συνεδρίασης της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής απάντησε στις επικρίσεις του βουλευτή, υπεραμυνόμενος της λειτουργίας και του ποιοτικού περιεχομένου της κρατικής

τηλεόρασης. Δήλωσε δε με νόημα ότι «ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός», «καρφώνοντας» ευθέως τον «σύντροφό» του, αφού τον κατηγόρησε πως πριν από έξι μήνες έλεγε ότι το πρόγραμμα δεν βγαίνει και δεν δικαιώθηκε με το τέλος των Μνημονίων, ενώ -όπως τόνισε- ο κ. Φίλης διαψεύστηκε και στο θέμα των τηλεοπτικών αδειών.

Παράλληλα, πήρε σαφέστατες αποστάσεις από τις συγκρίσεις του βουλευτή μεταξύ Σαλβίνι και Καμμένου, σημειώνοντας ότι «εγώ δεν συμμετέχω σε κυβέρνηση όπου συμμετέχει ο Σαλβίνι».

Είχε προηγηθεί η σφοδρή κριτική του Νίκου Φίλη, πάλι από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής. Ο πρώην υπουργός Παιδείας «άστραψε και βρόντηξε», αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο πρόκλησης «πολιτικής ζημιάς» από τους χειρισμούς της κυβέρνησης και τις επιλογές προσώπων στη δημόσια τηλεόραση. «Κοχλάζει το θέμα. Ο Σαμαράς έπεσε και από το θέμα της ΕΡΤ, που την έκλεισε. Δεν είναι παρωνυχίδα, είναι κρίσιμο θέμα» είπε, καλώντας μάλιστα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής να διαβάσουν το ψήφισμα των δημοσιογράφων της ΕΡΤ, υπογραμμίζοντας ότι «δεν είναι δεξιοί οι άνθρωποι, δεν είναι του Μητσοτάκη, όπως ειπώθηκε κάποια στιγμή εδώ μέσα».

Στην εσωκομματική κόντρα μεγατόνων παρενέβη και η Ρένα Δούρου, που ζήτησε να μην εργαλειοποιηθεί το ζήτημα της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης «για εσωκομματικές διακρίσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα