«Γάζωσαν» 33χρονη στην Κηφισιά με καλάσνικοφ

«Γάζωσαν» 33χρονη στην Κηφισιά με καλάσνικοφ20.09.2018Ρεπορτάζ

Της είχαν στήσει «καραούλι» στο γκαράζ της! Η μαφιόζικη εκτέλεση έχει φόντο τον πόλεμο που έχει ξεσπάσει στους νονούς της νύχτας

Ακόμα ένα θύμα στον πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στους νονούς της νύχτας προστέθηκε χθες, με τη δολοφονία μιας 33χρονης γυναίκας στην Κηφισιά. Η Κ.Α. εντοπίστηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στο γκαράζ της πολυκατοικίας όπου διέμενε, επί της οδού Δαγκλή.

Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, το πτώμα βρέθηκε «γαζωμένο» από σφαίρες. Η εν ψυχρώ εκτέλεση της γυναίκας

φαίνεται ότι έγινε το βράδυ της Τρίτης, όταν οι δράστες τής έστησαν καρτέρι μέσα στο γκαράζ και άδειασαν τα όπλα τους πάνω της. Την 33χρονη αναζητούσε η μητέρα της και, όταν δεν κατάφερε να την εντοπίσει στα τηλέφωνα, πήγε στο σπίτι της. Οταν μπήκε στο γκαράζ αντίκρισε την κόρη της νεκρή.

Στην Ασφάλεια θεωρούν ότι, έπειτα από τα τελευταία ξεκαθαρίσματα στον κόσμο της νύχτας με τις απανωτές δολοφονίες από «πληρωμένα πιστόλια», το όνομα της 33χρονης βρισκόταν ψηλά στη λίστα με τις προγραφές όσων κινούνται στα σκοτεινά μονοπάτια της παρανομίας. Οπως εκτιμούν, η μαφιόζικη εκτέλεση ήταν πιθανότατα «απάντηση» στο «συμβόλαιο θανάτου» του γνωστού νονού της νύχτας Μανώλη Καραγιάννη, που είχε δολοφονηθεί τον περασμένο Ιούλιο στο Παλαιό Φάληρο.

Αλλωστε, η 33χρονη φέρεται ότι διατηρούσε μακροχρόνια και θυελλώδη σχέση με ένα από τα πλέον «βαριά» ονόματα της νύχτας. Ο άνθρωπος αυτός θεωρείται ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο στα νυχτερινά κέντρα των βορείων και των νοτίων προαστίων, ενώ φέρεται ως «δεξί χέρι» ηγετικής φυσιογνωμίας στα κυκλώματα των «νονών» και έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές για ιδιαίτερα σοβαρές υποθέσεις του οργανωμένου εγκλήματος.

Στο παρελθόν η 33χρονη είχε κατηγορηθεί για ένοπλες ληστείες, ενώ είχε γίνει πάλι στόχος το 2011, όταν δύο άγνωστοι την είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι στην οδό Βεΐκου, στο Γαλάτσι! Μάλιστα, η 26χρονη -τότε- Κ.Α. ήταν επτά μηνών έγκυος! Παρά τον βαρύ τραυματισμό της, είχε κρατηθεί στη ζωή και γέννησε χωρίς προβλήματα ένα κοριτσάκι, επτά ετών τώρα.
Η ίδια γυναίκα είχε θεωρηθεί ύποπτη για τη δολοφονία της συζύγου ενός δολοφονημένου νονού της νύχτας, το 2009, μέσα σε ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια του Πειραιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα