Χολή και από Μαλέλη κατά Καραμανλή!

Χολή και από Μαλέλη κατά Καραμανλή!20.09.2018Πρόσωπα

Διαξιφισμοί στα social media του γραμματέα Επικοινωνίας του ΚΙΝ.ΑΛ. (στελέχους του ομίλου Μαρινάκη) με τον Δ. Παπαδημούλη

Στο στόχαστρό του έθεσε χθες την κυβέρνηση του Κώστα Καραμανλή ο γραμματέας του Τομέα Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής και ταυτόχρονα στέλεχος του δημοσιογραφικού ομίλου Μαρινάκη Σταμάτης Μαλέλης, ομολογώντας κατ' αυτόν τον τρόπο τις ένοχες υπόγειες διαδρομές των πρόσφατων επιθέσεων κατά του πρώην πρωθυπουργού.

Δεν είναι άλλωστε ο μόνος από τον συγκεκριμένο όμιλο που εξαπολύει με εμπάθεια βολές στον πρώην πρωθυπουργό το τελευταίο διάστημα.

Σε μια προσπάθεια να απαντήσει στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαδημούλη, ο κ. Μαλέλης, που παράλληλα με το πόστο στο Κίνημα Αλλαγής έχει αναλάβει από τα υπόγεια του κτιρίου της λεωφόρου Συγγρού να στήσει τον νέο τηλεοπτικό σταθμό του ομίλου του επιχειρηματία, υποστήριξε πως όσα είπε ο πρόεδρος της ομάδας των Σοσιαλιστών στην Ευρωβουλή Ούντο Μπούλμαν για τη Ν.Δ. αφορούσαν προσωπικά τον Κώστα Καραμανλή.

Ανάρτηση

Απευθυνόμενος στον Δημήτρη Παπαδημούλη (ΣΥΡΙΖΑ), ο κ. Μαλέλης έγραψε σε ανάρτησή του στο facebook πως «για όποιον κάνει πως δεν καταλαβαίνει, ο κ. Μπούλμαν χθες ανέδειξε τις ευθύνες της Δεξιάς και της κυβέρνησης Καραμανλή για την κρίση στην Ελλάδα. Αυτό που τόσα χρόνια αρνείται πεισματικά να παραδεχτεί ο κ. Τσίπρας. Γιατί άραγε;» διερωτήθηκε επιτιθέμενος στον Κώστα Καραμανλή. Προφανής αιτία της νέας αυτής επίθεσης στον Κώστα Καραμανλή είναι η εξυπηρέτηση των συμφερόντων του νέου του αφεντικού, που δεν επιθυμεί παρά να χειραγωγήσει τη «γαλάζια» παράταξη.

Είχε προηγηθεί η σφοδρή κριτική εκ μέρους της κυβέρνησης αλλά και μερίδας του Τύπου στη Φώφη Γεννηματά, με αφορμή την απουσία της από την ομιλία του Ούντο Μπούλμαν στο Ζάππειο. Ο Δημήτρης Παπαδημούλης δε, στον οποίο άλλωστε απευθύνθηκε προσωπικά ο κ. Μαλέλης, είχε υποστηρίξει νωρίτερα μέσω twitter πως το μήνυμα συνεργασίας των προοδευτικών δυνάμεων που έστειλε από την Αθήνα ο Ούντο Μπούλμαν ήταν «καθαρό και ηχηρό. Η Ν.Δ. είναι ένας από τους κύριους λόγους της κρίσης στην Ελλάδα. Δεν είναι η απάντηση στο πρόβλημα. Εμείς συμφωνούμε. Η Φώφη Γεννηματά προτίμησε να απουσιάσει», όπως είπε. Ακολούθησε μάλιστα και δεύτερη ανάρτηση, στην οποία ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου αναρωτήθηκε: «Ως πότε η Φώφη Γεννηματά θα κάνει πως δεν ακούει; Ως πότε η ακραία αντιΣΥΡΙΖΑ εμμονή θα την κρατά “κολλημένη” στη Ν.Δ.; Με τον Μπούλμαν ή με τον Λοβέρδο;»

Keywords
Τυχαία Θέματα