Δολοφονία 33χρονης δικηγόρου: Ferrari, όπλα, πισίνες, και "προφητικές" αναρτήσεις

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας για τη δολοφονία της 33χρονης δικηγόρου που βρέθηκε νεκρή το απόγευμα της Τετάρτης στο υπόγειο γκαράζ του σπιτιού της στην Κηφισιά.

Η 33χρονη που εντοπίστηκε νεκρή από την μητέρα της πυροβολήθηκε τουλάχιστον δέκα φορές από δύο όπλα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στο σημείο τουλάχιστον δέκα κάλυκες τόσο από το τυφέκιο, όσο και από όπλο χειρός και κάνουν λόγο για προσεκτικά σχεδιασμένη δολοφονία, ενώ το βασικό σενάριο που εξετάζεται είναι οι δράστες να περίμεναν την δικηγόρο να επιστρέψει και όταν μπήκε στο γκαράζ να προχώρησαν πεζή

προς το μέρος της και την εκτέλεσαν.

Οι αστυνομικοί κάνουν λόγο για υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών, βασισμένοι τόσο στον τρόπο δράσης των εκτελεστών όσο και από το ποινικό παρελθόν της 33χρονης, η οποία είχε κατηγορηθεί για ληστείες και ηθική αυτουργία σε δολοφονία, χωρίς όμως να καταδικαστεί ποτέ, ενώ είχε σχέσεις με ανθρώπους του υποκόσμου. Σημειώνεται πως το 2011 είχε γίνει απόπειρα δολοφονίας σε βάρος της, όταν ήταν έγκυος.

Η δολοφονική επίθεση με θύμα την 29χρονη γυναίκα είχε σημειωθεί το 2009 μέσα σε ζαχαροπλαστείο στην οδό Παλαμηδίου στα Καμίνια. Θύμα ήταν χήρα του Γιώργου Αυτιά, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για συμμετοχή σε συμμορία μπράβων και είχε δολοφονηθεί στις 28 Ιουνίου του 2007 έξω από καφετέρια στην Καλλίπολη του Πειραιά.

Μυστήριο παραμένει η ακριβής ώρα της εκτέλεσης, με τους περίοικους να αναφέρουν στους αστυνομικούς ότι άκουσαν πυροβολισμούς γύρω στη μία τα ξημερώματα, ενώ αναμένεται να εξεταστεί και το αν οι κάμερες που υπάρχουν στο σημείο κατέγραψαν την στιγμή της δολοφονίας, ώστε να εξαχθούν ασφαλή συμπεράσματα.

Οι πιο πρόσφατες αναρτήσεις της στο Instagram που μοιάζουν "προφητικές":

"Πρώτα έρχονται τα χαμόγελα, μετά τα ψέμματα και στο τέλος οι σφαίρες", έγραφε σε μια ανάρτησή της που συνοδευόταν από μία φωτογραφία της όπου εμφανιζόταν να πυροβολεί με ένα ημιαυτόματο όπλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη, μητέρα ενός κοριτσιού, ήταν σύντροφος μπράβου των νοτίων προαστίων, υπόπτου για την δολοφονία του 43χρονου βαρυποινίτη Καραγιάννη, γνωστού με το προσωνύμιο "Σαμπρέλας" ή "Καράφλας". Η δολοφονία του "Σαμπρέλα" ήρθε ως συνέχεια της αιματηρής βεντέτας μεταξύ αντίπαλων ομάδων της νύχτας.

H ανάρτησή της περί "εκδίκησης":

Άλλα καρέ που είχε αναρτήσει τα τελευταία χρόνια. Δεν απουσιάζουν τα quotes από την "γκανγκστερική" ζωή, τα γρήγορα αυτοκίνητα, οι πισίνες και η χλιδή:

Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα