Εδιωξαν ασθενείς από το «Συγγρός» λόγω... εγκαινίων

Εδιωξαν ασθενείς από το «Συγγρός» λόγω... εγκαινίων20.09.2018Ρεπορτάζ

Εμειναν έξω και οι δημοσιογράφοι που είχαν προσκληθεί στην τελετή

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε χθες κάποιους ασθενείς που πήγαν μετά τις 12 το μεσημέρι να κλείσουν ραντεβού στο Νοσοκομείο Αφροδίσιων και Δερματικών Νόσων «Ανδρέας Συγγρός» και δεν εξυπηρετήθηκαν.

Ο λόγος ήταν τα εγκαίνια του ανακαινισμένου χώρου του Κέντρου Μελανώματος και Καρκίνου Δέρματος που ήταν σε εξέλιξη, με συνέπεια οι πολίτες να λάβουν την απάντηση «ελάτε αύριο ή περιμένετε μέχρι να ολοκληρωθεί η εκδήλωση», όπως είπαν στη

«δημοκρατία» ασθενείς που έτυχαν αυτής της πρωτοφανούς αντιμετώπισης!

Επιπλέον τα εγκαίνια στα οποία παρευρέθηκε ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός δεν κατάφεραν να παρακολουθήσουν ούτε εκπρόσωποι του Τύπου, που είχαν προσκληθεί για να καλύψουν το πολύ σημαντικό γεγονός, εξαιτίας του συνωστισμού που δημιουργήθηκε στο αμφιθέατρο. Οι διοργανωτές, προφανώς, δεν σκέφτηκαν ότι θα έπρεπε να υπάρχει χώρος για τους δημοσιογράφους που προσκάλεσαν, προκειμένου να κοινοποιήσουν τη λειτουργία του ανακαινισμένου κέντρου στους πολίτες, με συνέπεια σε πολλούς να μην επιτραπεί η είσοδος!

Ο νέος χώρος του Κέντρου Μελανώματος και Καρκίνου Δέρματος είναι συνολικού εμβαδού 250 τετραγωνικών (τριπλάσιος από τον προηγούμενο), με εξεταστήρια, αίθουσες μικροεπεμβάσεων, προσωπικού, βιβλιοθήκης και συνεντεύξεων ασθενών. Πρόκειται για έναν σύγχρονο χώρο με μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, που παρέχει άριστες συνθήκες για τους ασθενείς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό. Ο χώρος ανακατασκευάστηκε με την αποκλειστική χορηγία του Ιδρύματος Ωνάση.

Keywords
Τυχαία Θέματα