Επίθεση από το Μαξίμου στη Ν.Δ. για τη Μαρέβα

Επίθεση από το Μαξίμου στη Ν.Δ. για τη Μαρέβα26.04.2018ΝΔ

Ομολογία εμπλοκής για την αξιολόγηση

Την εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές για το κλείσιμο της τέταρτης αξιολόγησης και το χρέος επιβεβαίωσε εμμέσως ο Δημήτρης Τζανακόπουλος (φωτό) κατά τη χθεσινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών. «Υπάρχει η δυνατότητα να κλείσουμε τη διαπραγμάτευση για την ολοκλήρωση του προγράμματος στις 21 Ιουνίου» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας ωστόσο πως, αν απομείνουν κάποιες

«ουρές», δεν είναι απολύτως απίθανο να υπάρξει άλλο ένα Eurogroup μέσα στο καλοκαίρι.

Offshore

Παράλληλα ο κ. Τζανακόπουλος επιτέθηκε στον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την offshore εταιρία που φέρεται ότι συμμετείχε τόσο στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα» όσο και της εταιρίας ιδιοκτησίας της συζύγου του Μαρέβας.
«Για τέταρτη μέρα δεν βρήκε ούτε μια λέξη να πει. Θεωρεί ο κ. Μητσοτάκης ότι αυτές οι πρακτικές χρηματοδότησης συμβάλλουν στη διαφάνεια και την αποκατάσταση της αξιοπιστίας τόσο των ΜΜΕ όσο και του πολιτικού συστήματος; Από την πλευρά μας θα επιμείνουμε να επαναλαμβάνουμε τα ερωτήματα μέχρι να λάβουμε μια πειστική απάντηση» τόνισε προς τους πολιτικούς συντάκτες.

\

Keywords
Τυχαία Θέματα