Δύο μαφιόζικοι φόνοι σε μια νύχτα στην Αθήνα

Δύο μαφιόζικοι φόνοι σε μια νύχτα στην Αθήνα14.12.2018Άρθρα

Σκότωσαν Αλβανό σεσημασμένο («Χοντρός») στην Ομόνοια και Ελληνα πατέρα δύο παιδιών στο Μοσχάτο

Δύο μαφιόζικες δολοφονίες στην Ομόνοια και στο Μοσχάτο μέσα σε τέσσερις ώρες σήμαναν συναγερμό τη νύχτα της Τετάρτης στις αστυνομικές Αρχές.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 22.40 έξω από καφενείο στην οδό Κρήτης, στην Ομόνοια. Θύμα είναι ένας Αλβανός με το παρατσούκλι «Χοντρός», που φέρεται ότι είχε απασχολήσει το 2016 τις αλβανικές

Αρχές για ναρκωτικά και βρισκόταν μέσα στο κατάστημα.

Τον πλησίασε ένας κουκουλοφόρος και τον πυροβόλησε τουλάχιστον τρεις φορές στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να σωριαστεί αιμόφυρτος στο δάπεδο. Αμέσως μετά ο εκτελεστής επιβιβάστηκε στη μηχανή του συνεργού του και τράπηκαν σε φυγή. Αστυνομικές πηγές εκτιμούν ότι το θύμα ενδέχεται να είχε αφήσει ανοιχτές υποθέσεις στην Αλβανία με αγοραπωλησία ναρκωτικών.

Λίγες ώρες αργότερα, λίγο μετά τις 2.30 τα ξημερώματα, ένας 48χρονος υπάλληλος εταιρίας σεκιούριτι και πατέρας δύο παιδιών έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς στο Μοσχάτο.

Ο άγνωστος δολοφόνος τού είχε στήσει ενέδρα και μόλις τον είδε να περπατά στο πεζοδρόμιο, στη συμβολή των οδών Πίνδου και Ιεροθέου, τον πλησίασε και τον πυροβόλησε εν ψυχρώ στο κεφάλι και στην πλάτη. Στη συνέχεια, σύμφωνα με μαρτυρίες, επιβιβάστηκε σε ένα λευκό αυτοκίνητο και εξαφανίστηκε. Περαστικοί που είδαν τον άνδρα πεσμένο μπρούμυτα μέσα σε μια λίμνη αίματος ειδοποίησαν την Αστυνομία και στο σημείο έφτασαν ισχυρές δυνάμεις.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 48χρονος ήταν διαζευγμένος και σε βάρος του υπήρχε καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία, ενώ το τελευταίο διάστημα είχε περιφερειακό ρόλο σε υποθέσεις της νύχτας.

Οι Αρχές που ερευνούν τις δύο μαφιόζικες δολοφονίες εξετάζουν όλα τα σενάρια, με βασικό αυτό του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών.

Keywords
Τυχαία Θέματα