Στο 9ο Πανελλήνιο συνέδριο κατασκευαστών αλουμινίου – σιδήρου συμμετείχε το Σωματείο Μεταλλοκατασκευαστών Ν. Χανίων «Ο Ήφαιστος»

Επιτυχώς ολοκληρώθηκε το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο Κατασκευαστών Αλουμινίου – Σιδήρου στη Λάρισα. Το Σωματείο Μεταλλοκατασκευαστών Ν. Χανίων «Ο Ήφαιστος» συμμετείχε με την παρουσία 22 Μεταλλοκατασκευαστών από τα Χανιά.

Με αφορμή αυτό το ταξίδι πραγματοποιήθηκε και η ξενάγηση στο εργοστάσιο της ALUMIL στο Σταυροχώρι Κιλκίς, μία βιομηχανική περιοχή στην οποία τα μέλη είχαν την δυνατότητα να δουν από κοντά εργοστάσιο παραγωγής αλουμινίου και βαφείου, να μάθουν για την ηλεκτροστατική βαφή του αλουμινίου καθώς και για την ανοδίωσή του.

Επίσης το Σωματείο Χανίων μαζί με το Σωματείο του Ηρακλείου επισκέφτηκαν την εταιρεία COSMOS-ETEM ΑΕ. στη Λάρισα όπου μπόρεσαν να δουν σύγχρονες μονάδες παραγωγής υψηλής τεχνολογίας που με τη σειρά τους συστήνουν ολοκληρωμένα και πρωτοποριακά συστήματα για αρχιτεκτονικές ή βιομηχανικές χρήσεις.

Keywords
Τυχαία Θέματα
9ο Πανελλήνιο, Σωματείο Μεταλλοκατασκευαστών Ν, Χανίων Ο Ήφαιστος,9o panellinio, somateio metallokataskevaston n, chanion o ifaistos