Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της 63χρονης στη Χαλκίδα – «Την έριξε από τη σκάλα και την αποτελείωσε με το μαχαίρι»

Φρίκη προκαλούν τα νέα στοιχεία που βλέπουν το «φως» και αφορούν τη γυναίκα που βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα. Όπως αποκάλυψε το πρωί της Δευτέρας 20/5 ο δικηγόρος της οικογένειάς της αναφερόμενος στον δολοφόνο της 63χρονης «την έριξε από τη σκάλα και την αποτελείωσε με το μαχαίρι». Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο Αθανάσιος Τάρτης είπε:
«Δεν ξέρω αν ο δράστης ήξερε για το θύμα γιατί και το δωμάτιο που ερευνήθηκε από τον δράστη ήταν αυτό της εντολέως μου, δηλαδή της κόρης του θύματος. Η λέξη ερευνήθηκε δεν είναι σωστή γιατί ήταν σαν να έχει πέσει βόμβα». «Ο δράστης δεν πρόλαβε να πάει να ψάξει και στα υπόλοιπα δωμάτια καθώς έγινε αντιληπτός από το θύμα» τόνισε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος αλλά και οικογενειακός φίλος σχετικά με την υπόθεση. «Η εντολέας μου εκτός από τη δουλειά της σε εργοστάσιο, είχε και μία παράλληλη επιχειρηματική δραστηριότητα, οπότε είναι πολύ πιθανό να θεωρούσαν ότι κρατά μετρητά […]
Keywords
Τυχαία Θέματα