Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Κουτσιανικούλης

Σε μια ακόμα ολοκλήρωση μεταγραφής προχώρησε ο Ολυμπιακός Βόλου, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός που τα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στον ΟΦΗ και παλαιότερα σε Εργοτέλη, Λάρισα και ΠΑΟΚ έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Ηρακλείου.

Έπειτα από την εξέλιξη αυτή,

ο παίκτης υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι ανακοίνωσαν και επίσημα την απόκτηση του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το μεταγραφικό… μπαμ του Ολυμπιακού Βόλου με την απόκτηση του Βασίλη Κουτσιανικούλη, ενός Σουπερλιγκάτου μεσοεπιθετικού ολοκληρώθηκε. Η ομάδα μας, ύστερα από προσωπικές ενέργειες του Ευριπίδη Τσιμπανάκου, έκανε την υπέρβαση, εντάσσοντας στο δυναμικό της έναν ποδοσφαιριστή με μεγάλη εμπειρία και παραστάσεις από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, καθώς από το 2008 μέχρι και σήμερα αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο, έχοντας 204 συμμετοχές στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία.

Ο Ολυμπιακός Βόλου κατάφερε να αποσπάσει το «ναι» από τον 31χρονο μεσοεπιθετικό, φέρνοντας ένα μεγάλο όνομα στην ομάδα, που αναμένεται να βοηθήσει σημαντικά το σύλλογο στο νέο πρωτάθλημα της Football League.

Ο Κουτσιανικούλης γεννήθηκε στη Χάλκη στις 9/8/1988. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ηρακλή Χάλκης παίζοντας το πρωτάθλημα της Δ’ Εθνικής. Αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2008 από τον Εργοτέλη και σε ηλικία 19 ετών αγωνίστηκε στη Σούπερ Λιγκ με την κρητική ομάδα. Οι πολύ καλές του εμφανίσεις «εξαργυρώθηκαν» με τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ, την περίοδο 2009-10. Στον «Δικέφαλο του Βορρά» παρέμεινε δύο χρόνια, επέστρεψε στον Εργοτέλη για ένα χρόνο, ενώ επόμενος σταθμός της καριέρας του ήταν ο ΟΦΗ. Στους «ασπρόμαυρους» κάθισε τρία χρόνια, παίζοντας και τις τρεις χρονιές στη Σούπερ Λιγκ.

Το 2015-16 έπαιξε στη Λάρισα και πανηγύρισε με την ΑΕΛ την άνοδο στη Σούπερ Λιγκ. Αγωνίστηκε με τους «βυσσινί» στη μεγάλη επαγγελματική κατηγορία, για να επιστρέψει στον ΟΦΗ την περίοδο 2017-18, οδηγώντας του Κρητικούς στην άνοδο στη Σούπερ Λιγκ, κάνοντας την καλύτερη και πιο παραγωγική χρονιά της καριέρας του. Την περσινή χρονιά ο Κουτσιανικούλης με τον ΟΦΗ στη Σούπερ Λιγκ κατέγραψε 18 συμμετοχές.

Είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Ελπίδων, έχοντας παίξει σε 12 παιχνίδια, ενώ έχει σημειώσει και τρία γκολ.

Ο Ολυμπιακός Βόλου καλωσορίζει τον Βασίλη στη μεγάλη «ερυθρόλευκη» οικογένεια, του εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα».

Στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας της Μαγνησίας ο Κουτσιανικούλης ανέφερε τα εξής: «Έρχομαι σε μια ομάδα με ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο, η οποία έχει στο DNA της τον πρωταθλητισμό. Ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος, με τον οποίο μας συνδέει φιλία ετών, με έπεισε να έρθω στον Ολυμπιακό, αναλύοντάς μου το πρότζεκτ της ομάδας. Ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που κάθε χρονιά θέτει υψηλούς στόχους και εγώ από την πλευρά μου θέλω να αγωνίζομαι σε ομάδες που πρωταγωνιστούν.

Υπόσχομαι να δώσω το 100%, προκειμένου ο Ολυμπιακός να φτάσει ψηλά, καθώς η Football League είναι μικρή κατηγορία για την ομάδα.

Γνωρίζω πόσο κοντά στην ομάδα είναι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου. Θέλουμε δίπλα μας τους φιλάθλους στο γήπεδο και όλοι μαζί μια οικογένεια να οδηγήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου εκεί που αξίζει να αγωνίζεται. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στο γήπεδο».

Keywords
Τυχαία Θέματα