Προσήγαγαν 12 άτομα μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα – Μεταξύ αυτών ο γαμπρός του (video)

Μεταξύ των προσαχθέντων είναι ο γαμπρός του 35χρονου ομογενούς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης ΚαραθάνοςΗ προσαγωγή του γαμπρού του Κατσίφα οφείλεται σε παρεξήγηση, γι’ αυτό και μέσα σε λίγα λεπτά, δίχως να υπάρξει σημαντικό ζήτημα, αφέθηκε ελεύθεροςΟ κ. Καραθάνος ανέφερε ότι ο ίδιος κι ακόμη τέσσερα άτομα είναι υπό περιορισμό στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, δίχως να του έχουν αναφέρει τους λόγους για τους οποίους έχει προσαχθεί, ούτε εάν πρόκειται για προσαγωγή του ή για
σύλληψη τουΣυνολικά 12 είναι τα άτομα, τα οποία έχουν προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα Αργυροκάστρου από τις αλβανικές αστυνομικές αρχέςΠλήθος κόσμου έκανε πορεία διαμαρτυρίας στον δρόμο Αργυροκάστρου – ΚακαβιάςΜέσα σε κλίμα συγκίνησης και σεβασμού συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου είπαν το τελευταίο αντίο στον Κατσίφα

Αλβανοί αστυνομικοί προχώρησαν σε 12 προσαγωγές στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα στους Βουλιαράτες, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες.

Τα άτομα αυτά, ανέφερε, έχουν προσαχθεί για εξακρίβωση στοιχείων και διευκρίνισε πως σύμφωνα με τον αλβανικό νόμο η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 10 ώρες.

Μεταξύ των προσαχθέντων είναι ο γαμπρός του 35χρονου ομογενούς και ο πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος, ο οποίος είχε μεταβεί στην περιοχή για την κηδεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η προσαγωγή του γαμπρού του Κωνσταντίνου Κατσίφα οφείλεται σε παρεξήγηση, γι’ αυτό και μέσα σε λίγα λεπτά, δίχως να υπάρξει σημαντικό ζήτημα, αφέθηκε ελεύθερος από τις αλβανικές Αρχές.

Συνολικά 12 είναι τελικά τα άτομα, τα οποία έχουν προσαχθεί στο αστυνομικό τμήμα Αργυροκάστρου από τις αλβανικές αστυνομικές αρχές, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του ΚΕΑΔ, Βαγγέλης Ντούλες.

Τα άτομα αυτά, ανέφερε, έχουν προσαχθεί για εξακρίβωση στοιχείων και διευκρίνισε πως σύμφωνα με τον αλβανικό νόμο η διαδικασία αυτή μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 10 ώρες.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος, με τη σειρά του, είχε μιλήσει στον ΑΝΤ1 λέγοντας ότι ο ίδιος και άλλα άτομα είναι υπό περιορισμό στο Αστυνομικό Τμήμα Αργυροκάστρου, δίχως όπως υποστηρίζει να του έχουν αναφέρει τους λόγους για τους οποίους έχει προσαχθεί, ούτε εάν πρόκειται για προσαγωγή του ή για σύλληψη του από τις αλβανικές αρχές.

Το ελληνικό προξενείο Αργυροκάστρου μεριμνεί για την παροχή προξενικής συνδρομής.

Σημειώνεται ότι αμέσως μετά την κηδεία του Κατσίφα, πλήθος κόσμου έκανε πορεία διαμαρτυρίας για τον θάνατο του, στον δρόμο Αργυροκάστρου – Κακαβιάς.

Θρήνος στους Βουλιαράτες – Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Κατσίφα

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και σεβασμού συγγενείς, φίλοι και πλήθος κόσμου είπαν το τελευταίο αντίο στον Κωνσταντίνο Κατσίφα που έπεσε νεκρός μετά από συμπλοκή με την αλβανική αστυνομία στις 28 Οκτωβρίου στο χωριό Βουλιαράτες.

Η σορός του 35χρονου, η οποία παραδόθηκε μετά από «περιπέτειες» στην οικογένειά του, μεταφέρθηκε στην εκκλησία κάτω από μία τεράστια ελληνική σημαία.

Τραγική φιγούρα η μάνα του Κωνσταντίνου, ενώ το μοιρολόι της έκανε τους πάντες να ριγήσουν. «Λεβέντη μου, παλικάρι μου» φώναζε όταν έφτασε η σορός στο πατρικό του, όπου και έμεινε ολόκληρο το βράδυ.

Να σημειωθεί ότι πάνω από 1.100 άτομα πέρασαν από το πρωί της Πέμπτης, τον μεθοριακό σταθμό της Κακαβιάς στα ελληνοαλβανικά σύνορα με προορισμό το χωριό Βουλιαράτες.

(ant1news.gr)

Keywords
Τυχαία Θέματα