Ποδοσφαιριστής Ντουντελάνζ για τον αετό: Συγγνώμη από τους Έλληνες, δεν ήξερα…

Ο Πάτρικ Στουμφ που φωτογραφήθηκε στην Ακρόπολη, μαζί με τον συμπαίκτη του Λεβάν Κένια, σχηματίζοντας με τα χέρια του τον αετό που παραπέμπει στο σύμβολο αλυτρωτισμού της «Μεγάλης Αλβανίας» μίλησε στο Sport24.gr και ζήτησε συγγνώμη, καθώς δεν γνώριζε τον συμβολισμό.

Ο 30χρονος επιθετικός της Ντουντελάνζ μίλησε λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του αγώνα με τον Ολυμπιακό

για τον 6ο όμιλο του Europa League. Ζήτησε συγγνώμη, τόνισε πως αγαπάει την Ελλάδα και ότι δεν γνώριζε τι σημαίνει στα μέρη μας η συγκεκριμένη κίνηση, την οποία έκανε με τον συμπαίκτη του, κατά την επίσκεψη της ομάδας τους στην Ακρόπολη.

«Είμαι Γερμανός, δεν έχω καμία σχέση ή καταγωγή από την Αλβανία. Είμαι βλάκας γιατί δεν ήξερα τι σημαίνει αυτή η χειρονομία για τους Έλληνες. Το κάναμε για πλάκα όπως πανηγυρίζουν πολλοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Συγγνώμη από τους Έλληνες, αγαπώ την Ελλάδα», υπογράμμισε στο «Sport24.gr».

Αξίζει να σημειωθεί πως η επίμαχη φωτογραφία έχει «κατέβει» από τον λογαριασμό της Ντουντελάνζ στο Facebook, προφανώς εξαιτίας της έκτασης που πήρε το θέμα των δύο παικτών της ομάδας από του Λουξεμβούργου, αφού υπήρχαν πολλές αντιδράσεις. Να αναφέρουμε ότι ο Λεβάν Κένια είναι Γεωργιανός.

Keywords
Τυχαία Θέματα