Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 28/07

Καλή μας ημέρα. Την Κυριακή (28/07) έχουμε μπροστά μας μια ημέρα που αναμένονται και ανατροπές. Η Σελήνη βρίσκεται στους Διδύμους και σχηματίζει αντίθεση με τον Δία στις 12:08, εξάγωνο με τον Άρη στις 13:45 και τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στις 22:47.Η Αφροδίτη σήμερα κινείται στον Λέοντα.

Κριός

Η Σελήνη από σήμερα κινείται σε μια θέση που σε κάνει πιο επικοινωνιακό σε σχέση με τις προηγούμενες ημέρες και εσύ θες να μιλήσεις για όσα σε απασχολούν στα κοντινά σου πρόσωπα, μην ξεχνάς όμως να είσαι προσεκτικός καθώς γίνονται

κάποια σχόλια για σένα, φρόντισε λοιπόν να μην δίνεις λαβές. Σε γενικές γραμμές πάντως είναι από τις πιο βοηθητικές μέρες της εβδομάδας.

Αισθηματικά
Από σήμερα εγκαινιάζεται μια ιδιαίτερα ευχάριστη περίοδος για τα προσωπικά σου, καθώς η Αφροδίτη κινείται στον τομέα των ερωτικών σου, αναζωπυρώνοντας τη φλόγα στη σχέση για τους δεσμευμένους, και ταυτόχρονα νέες γνωριμίες για τους ελεύθερους. Επιπλέον, μπορείς να αφεθείς σε πιο ανέμελες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Το κλίμα στα οικονομικά είναι τελείως έκρυθμο και εσύ δεν ξέρεις ακριβώς προς τα πού να κινηθείς, μολονότι υπάρχουν ευκαιρίες. Πρέπει όμως να αποφύγεις τις περιττές αγορές ή τις αμφίβολες επιλογές.

Ταύρος

Από σήμερα τα πράγματα καταλαγιάζουν, καθώς τις προηγούμενες ημέρες ήσουν στο επίκεντρο της προσοχής και τώρα επιδιώκεις να ηρεμήσεις, έτσι αυτή η Κυριακή σου δίνει την δυνατότητα για απλές, μικρές, καθημερινές απολαύσεις, οι οποίες μοιάζουν να είναι για σένα ζωτικής σημασίας, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Μάιο που πιέζεσαι με τον Άρη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας.

Αισθηματικά
Οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου σήμερα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός σου, ενώ από σήμερα έρχεσαι πιο κοντά με τους οικείους σου με την είσοδο της Αφροδίτης στον Λέοντα και προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητα για τους δικούς σου ανθρώπους, ωστόσο αφήνεις τα προσωπικά σου ένα βήμα πίσω και ενδεχομένως εστιάζεις περισσότερο σε αυτά που σου λείπουν.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Έχεις ευκαιρίες για τα οικονομικά σήμερα και μπορείς να επωφεληθείς από αυτές, ενώ γενικότερα η μέρα σε βοηθά να διαχειριστείς καλύτερα υποθέσεις που αφορούν την τσέπη.

Δίδυμοι

Μετά τις μέρες που προηγήθηκαν, στις οποίες ένιωθες την ανάγκη να αποτραβηχτείς από την πολυκοσμία, τώρα η Σελήνη κινείται στο ζώδιό σου και θέλεις να έχεις τον πρώτο λόγο σε ό,τι γίνεται, παράλληλα νιώθεις ότι θες να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιούνιο. Πρόσεξε όμως στις μετακινήσεις σου ή στον τρόπο που επικοινωνείς τις ιδέες σου, καθώς είσαι εριστικός.

Αισθηματικά
Από σήμερα η επικοινωνιακή σου δεινότητα είναι πιο τονισμένη χάρη στο πέρασμα της Αφροδίτης στον Λέοντα και αυτό διευρύνει τον κύκλο των επαφών αλλά και των γνωριμιών σου, γίνεσαι πιο εξωστρεφής, κάνεις φλερτ και γενικότερα το επικοινωνιακό κομμάτι είναι ιδιαίτερα αυξημένο αυτή την περίοδο, κάτι που μπορείς να εκμεταλλευτείς προς πολλές κατευθύνσεις.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Δεν είναι κατάλληλη εποχή για να τραβάς το σχοινί στη δουλειά σου, ειδικά με τα πρόσωπα που σε περιβάλλουν. Αν μάλιστα συναντήσεις εντάσεις, είναι προτιμότερο να μην ενδώσεις, δεν έχεις να κερδίσεις κάτι.

Κακρίνος

Από σήμερα σου δίνεται η ευκαιρία να κάνεις ένα βήμα πίσω και να αφουγκραστείς τις εξελίξεις αυτής της περιόδου, ενώ αν το πρόγραμμά σου το επιτρέπει μπορείς να βρεις χρόνο να ξεκουραστείς και να ασχοληθείς μόνο με όσα σε γεμίζουν. Παράλληλα όμως κάποια δημιουργικά σου σχέδια έχουν ανατροπές, δείξε λοιπόν περισσότερη ευλυγισία, καθώς οι γύρω σου θεωρούν πως είσαι άκαμπτος.

Αισθηματικά
Ο συναισθηματικός σου κόσμος είναι πιο προστατευμένος, μολονότι είσαι αρκετά σκληρός με τον εαυτό σου. Παράλληλα, ακόμη και μέσα στις δυσκολίες πρέπει να θυμάσαι να μην κλείνεις την πόρτα στον έρωτα, βλέποντας όμως ρεαλιστικά τις καταστάσεις.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Η πίεση στα οικονομικά συνεχίζεται σχεδόν αμείωτη και εσύ υιοθετώντας έναν απόλυτο τρόπο προσέγγισης. Η Αφροδίτη, περνώντας από σήμερα στον τομέα των οικονομικών σου φέρνει εύνοια για το πορτοφόλι σου, σε μια περίοδο όπου τα οικονομικά σου είναι προτεραιότητα και προσπαθείς να βρεις λύσεις σε αδιέξοδες καταστάσεις που σε έχουν πιέσει.

Λέων

Η Σελήνη σε ένα φιλικό προς το δικό σου ζώδιο, φέρνει στο προσκήνιο τους στόχους που θέτεις, φρόντισε όμως να συνυπολογίσεις και τους οικονομικούς συντελεστές στο εκάστοτε εγχείρημά σου, διότι υπάρχει η τάση να τρέφεις κάποιες αυταπάτες πάνω σε αυτόν τον τομέα. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη κινείται από σήμερα στο ζώδιό σου εγκαινιάζοντας έτσι μια σύντομη περίοδο όπου η γοητεία σου ανεβαίνει κατακόρυφα κι εσύ προσπαθείς να κάνεις πιο όμορφη την καθημερινότητά σου.

Αισθηματικά
Αφήνεις πίσω σου την περίοδο που τα προσωπικά είχαν μείνει στάσιμα ή οι συνθήκες δεν ευνοούσαν την εξέλιξη των καταστάσεων όπως εσύ το επιθυμούσες, καθώς από σήμερα μπορείς να προωθείς πιο εύκολα τα ζητήματα καρδιάς, καλείσαι όμως μέσα στη σημερινή ημέρα να περιορίσεις τις ζήλιες.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Στηρίζεσαι περισσότερο στους συνεργάτες σου σήμερα, θα πρέπει όμως στο εξής να διαχειριστείς με περισσότερη φειδώ τα έξοδά σου, καθώς η Αφροδίτη στο ζώδιό σου φέρνει τάσεις για σπατάλες.

Παρθένος

Η Σελήνη σήμερα σε ένα ζώδιο κόντρα με το δικό σου, στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου σε κάνει να σκέφτεσαι τι «πρέπει» να κάνεις, ενώ ο Άρης από το προηγούμενο ζώδιο φέρνει κάποια μπερδέματα στον ορίζοντα της ημέρας, τα οποία τελικά λειτουργούν σαν τροχοπέδη για την εικόνα που προβάλλεις προς τα έξω. Φρόντισε λοιπόν να είσαι απόλυτα προσγειωμένος και συνετός στην προσέγγιση των άλλων.

Αισθηματικά
Από σήμερα τα ερωτικά σου δείχνουν να περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού η Αφροδίτη κινείται στο προηγούμενο ζώδιο και οι συνθήκες να μην ευνοούν την προσέγγιση του προσώπου που σε ενδιαφέρει, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν κάποια συναισθηματικά κενά μέσα σου. Επίσης, ένα πιθανό σενάριο είναι οι μυστικές επαφές.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Κάποιες απρόσμενες ευκαιρίες να τακτοποιήσεις τα οικονομικά ζητήματα που σε απασχολούν θα μπορούσες να έχεις σήμερα, ενώ προσπαθείς όσο μπορείς να φανείς αντάξιος των προσδοκιών των ανωτέρων σου.

Ζυγός

Από τις πιο βοηθητικές ημέρες τις εβδομάδας, με την Σελήνη να κινείται στον αισιόδοξο ένατο ηλιακό σου οίκο και εσύ ξεκινάς πιο θετικά τις υποθέσεις σου. Παράλληλα ο Άρης σε καλεί να παλέψεις για τους στόχους, τις ελπίδες αλλά και τις φιλίες σου σε καλή όψη με τον τυχερό Δία. Δεν είναι όμως όλα λυμένα, αυτή την περίοδο σε κάνει εριστικό και επαναστάτη χωρίς αιτία, πρόσεξε λοιπόν τις σπασμωδικές κινήσεις.

Αισθηματικά
Ο κυβερνήτης σου η Αφροδίτη κινείται από σήμερα σε μια πιο ευνοϊκή θέση για το δικό σου ζώδιο, κάτι που αναμένεται να φέρει αέρα ανανέωσης στα ερωτικά σου, ενώ παράλληλα σε φέρνει πιο κοντά σε φίλους, παρέες και διευρύνει τον κύκλο των επαφών σου.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Υπάρχει ένα παρασκήνιο στο χώρο της δουλειάς, ενώ αυτό το διάστημα είναι τελείως απαγορευτικό για ρίσκα στα οικονομικά. Αυτό όμως δεν αποκλείει ξαφνικά έσοδα που δεν περίμενες.

Σκορπιός

Τις προηγούμενες μέρες οι άλλοι είχαν τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις, τώρα εσύ συγκεντρώνεις όλες τις πληροφορίες που ήρθαν στα χέρια σου αυτό το διάστημα και απομακρύνεσαι για λίγο από την πολυκοσμία για να βγάλεις συμπεράσματα. Επίσης, από σήμερα η Αφροδίτη κινείται στο ζενίθ του ωροσκοπίου σου, φέρνοντας έντονη κοινωνική ζωή και γνωριμίες.

Αισθηματικά
Από σήμερα τα προσωπικά σου περνούν σε δεύτερη μοίρα, αφού σημαντικότερη προτεραιότητα είναι πλέον οι φιλοδοξίες σου, ταυτόχρονα όμως κινείταις σε μια περίοδο που ενώ φέρνει πολλές επαφές, δεν δίνει τελικά πρόσφορο έδαφος για να χτίσεις κάτι σίγουρο.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Είναι ημέρα που βοηθά στην υλοποίηση, ακόμη κι αν συναντήσεις κάποια εμπόδια προσωρινά. Από την άλλη όμως θα πρέπει να προσέχεις για περιττά έξοδα και σπατάλες, σε μια περίοδο όπου συζητήσεις για οικονομικά ζητήματα μοιάζουν να μην σου βγαίνουν.

Τοξότης

Η Σελήνη από σήμερα παίρνει θέση απέναντί σου και οι άλλοι, μαζί με τις υποθέσεις τους γίνονται η πρώτη σου προτεραιότητα, ενώ πιθανώς εκείνοι να ορίζουν το πρόγραμμα της μέρας και εσύ ακολουθείς την ροή. Φρόντισε όμως να είσαι συνεπής και να βλέπεις καθαρά, καθώς δεν αποκλείεται να μην είναι όλοι εντάξει απέναντί σου. Παράλληλα, δεν είναι εποχή για παρατυπίες ή απερισκεψίες.

Αισθηματικά
Η νέα θέση της Αφροδίτης από σήμερα φέρνει πιο ευνοϊκό κλίμα στα προσωπικά καθώς ο κύκλος των γνωριμιών σου διευρύνεται και το φλερτ γίνεται πιο έντονο, παρόλα αυτά σήμερα θέλεις να βρίσκεσαι ανάμεσα σε δικούς σου ανθρώπους μέσα από το κοντινό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Υπάρχουν πράγματα που σε αγχώνουν στο εργασιακό σου περιβάλλον, ωστόσο με μεθοδικό τρόπο και χωρίς βιαστικές κινήσεις, μπορείς να ανταπεξέλθεις σε όλα.

Αιγόκερως

Αυτή η Κυριακή είναι εξαιρετική περισσότερο για να βάλεις κάποια πρακτικά ζητήματα στην άκρη, παρά για να διασκεδάσεις, καθώς η μέρα σου δίνει πρόσφορο έδαφος για να βάλεις σε μια σειρά τις υποθέσεις σου, αλλά παράλληλα να ασχοληθείς και με την υγεία σου, ειδικά αν έχεις καταπονήσει τον οργανισμό σου.

Αισθηματικά
Από σήμερα είσαι πιο εσωστρεφής, καθώς θέλεις να ξεκαθαρίσεις μέσα σου τα συναισθήματα που υπάρχουν, ενώ δεν αποκλείεται να έρχεσαι σε επαφή με κάποιες εμμονές ή συναισθηματικές εξαρτήσεις που είχες «σπρώξει» στο υποσυνείδητο.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Η Αφροδίτη περνώντας σήμερα στο Λέοντα φέρνει σε σένα έσοδα μέσω τρίτων, είτε αυτό σημαίνει ότι επωφελείσαι από οικονομικές υποθέσεις άλλων, είτε ότι παίρνεις σημαντική βοήθεια, όπως μια επιχορήγηση ή διευκόλυνση μέσα στο προσεχές διάστημα.

Υδροχόος

Μετά τις προηγούμενες ημέρες που ήσουν πιο εσωστρεφής, η Σελήνη σήμερα κινείται στον φωτεινό και χαρούμενο πέμπτο ηλιακό σου οίκο και εσύ βρίσκεις διασκεδαστικά τα απλά και καθημερινά που συμβαίνουν γύρω σου, ειδικά αν έχεις γεννηθεί το πρώτο δεκαήμερο, Επιπλέον, θα πρέπει μέσα στο σημερινό πρόγραμμα, να βρεις χρόνο για τη φροντίδα της δικής σου υγείας.

Αισθηματικά
Από σήμερα η Αφροδίτη κινείται απέναντί σου, στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, εγκαινιάζοντας έτσι ένα διάστημα όπου μπορείς με τον καλύτερο τρόπο να προωθήσεις τα προσωπικά σου και αν αυτό το διάστημα αναζητάς κάτι στα προσωπικά, θα δεις να παρουσιάζονται πολλές ευκαιρίες, ενώ αν είσαι ήδη σε σχέση, έρχεσαι πιο κοντά στο ταίρι σου.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Οι εργοδότες ή οι προϊστάμενοι συνεχώς αλλάζουν τα θέλω τους και εσύ δεν ξέρεις προς τα πού να κινηθείς, ενώ παράλληλα ο τρόπος που οι συνάδελφοί σου ή οι συνεργάτες λειτουργούν, μοιάζει να σε πιέζει.

Ιχθύς

Η σημερινή ημέρα ενδείκνυται για να ασχοληθείς με τα του οίκου σου, να βάλεις σε μια τάξη το σπίτι και τις υποθέσεις του, ή να επιλύσεις ένα οικογενειακό θέμα. Το σίγουρο είναι πως στρέφεσαι στο παρελθόν για λύσεις, καθώς η καθημερινότητά σου εξελίσσεται με τρόπους που δεν μπορείς να προβλέψεις και αναζητάς στην έμφυτη ικανότητά σου για τάξη, στήριγμα.

Αισθηματικά
Πρόσωπα που βρίσκονται μακριά διαδραματίζουν κάποιο ρόλο στις εξελίξεις, άλλωστε από σήμερα τα προσωπικά σου περνούν σε δεύτερη μοίρα, καθώς οι υποχρεώσεις της καθημερινότητας τρέχουν και εσύ δίνεις προτεραιότητα σε άλλες υποθέσεις. Λειτουργείς όμως πιο ώριμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις.

Επαγγελματικά & Οικονομία
Οι υποθέσεις που έχεις να διαχειριστείς στη δουλειά είναι αρκετές, όμως ξεκινά μια πιο ευχάριστη περίοδος στο εργασιακό σου περιβάλλον, αλλά και στην καθημερινότητά σου, ενώ ταυτόχρονα εισπράττεις και κέρδος για τις υπηρεσίες που προσφέρεις στους άλλους.

Πηγή: astropedia.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα