Εξελίξεις στην υπόθεση Τοπαλούδη – Έρευνες για το βίντεο του ομαδικού βιασμού

Oι τρεις δράστες αρνούνται πως βίασαν την άτυχη φοιτήτρια και ισχυρίζονται πως υπήρχε συναίνεση εκ μέρους της στη σεξουαλική πράξηΟ μικρότερος σε ηλικία παραδέχτηκε ότι η πράξη βιντεοσκοπήθηκε από τον ίδιο μέσω του κινητού του τηλεφώνουΗ Τοπαλούδη προσέγγισε τους γονείς του και ζήτησε να διαγραφεί το βίντεο που κατέγραφε τη σεξουαλική πράξη, όπως και έγινε

Οι εξελίξεις στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη σχετικά με τον βιασμό της έναν χρόνο πριν τη δολοφονία της είναι συγκλονιστικές.

Οπως ανέφερε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», οι τρεις δράστες ηλικίας 19 έως 22 ετών αρνούνται πως βίασαν την άτυχη φοιτήτρια και ισχυρίζονται πως υπήρχε συναίνεση εκ μέρους της στη σεξουαλική πράξη.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο μικρότερος ηλικίας 19 ετών, επιβεβαίωσε πως υπήρξε σεξουαλική πράξη και, μάλιστα, ομολόγησε πως όντως αυτή βιντεοσκοπήθηκε από τον ίδιο μέσω του κινητού του τηλεφώνου.

Στην ανακρίτρια φέρεται να είπε ότι μετά το συμβάν, η Ελένη Τοπαλούδη προσέγγισε τους γονείς του και ζήτησε να διαγραφεί το βίντεο που κατέγραφε τη σεξουαλική πράξη, όπως και έγινε, σύμφωνα με τον 19χρονο.

Ωστόσο, κανείς δεν ξέρει αν το βίντεο έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο ή αν υπάρχει και κάπου αλλού, πέρα από το κινητό του νεαρού που ισχυρίζεται πως το διέγραψε από τη συσκευή του τηλεφώνου του.

Να σημειωθεί πως οι αρχές θα εξετάσουν τους γονείς του νεαρού για να διαπιστώσουν τι έχει συμβεί, ενώ θα γίνει προσπάθεια ανάσυρσης του βίντεο από το κινητό τηλέφωνο του 19χρονου.

Ακόμα δεν έχουν ανοιχτεί τα τηλέφωνα των δύο κατηγορουμένων για την υπόθεση της δολοφονίας της, κάτι που έχει αναλάβει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Από την ανακρίτρια μάλιστα θα διοριστεί ανεξάρτητος τεχνικός πραγματογνώμονας για να μπορέσει να γίνει έλεγχος και ανίχνευση των ηλεκτρονικών δεδομένων.

Keywords
Τυχαία Θέματα