Η Αιμιλία είναι οικονομολόγος, ασχολείται με το modelling και κατεβαίνει υποψήφια στο δήμο Θεσσαλονίκης

Η Αιμιλία είναι 25 ετών. Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι μια εντυπωσιακή κοπέλα που έχει ασχοληθεί έξι χρόνια με το modelling. Έχει πάρει μέρος σε μεγάλες επιδείξεις μόδας και έχει πραγματοποιήσει αρκετές φωτογραφήσεις. Αν τη ρωτήσεις ποιο είναι το ατού της θα σου απαντήσει ότι είναι το μυαλό της και όχι η εμφάνισή της. Η Αιμιλία Σαββάτη ολοκλήρωσε τις σπουδές της στο Οικονομικό Τμήμα της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

και εργάζεται στο οικονομικό τμήμα της επιχείρησης Σ. ΣΑΒΒΑΤΗΣ ΙΚΕ.

Η Αιμιλία Σαββάτη αποφάσισε να θέσει υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος για τον δήμο Θεσσαλονίκης με την παράταξη «Θεσσαλονίκη Θετικά» του Μάκη Κυριζίδη.

«Αν δεν σου αρέσουν αυτοί που διοικούν πάρε τη θέση τους»

«Ενοχλούμουν κάθε φορά που άκουγα τους συνομήλικούς μου να μιλούν απαξιωτικά για την πολιτική και να θεωρούν τους εαυτούς τους αμέτοχους σε ότι συμβαίνει. Αν δεν σου αρέσουν αυτοί που διοικούν τότε είσαι συνυπεύθυνος γιατί δεν έκανες κάτι να πάρεις τη θέση τους. Θέλω να ασχοληθώ με όσα συμβαίνουν στο Δήμο μας και να προσφέρω στους συμπολίτες μου στον τομέα που γνωρίζω» σημειώνει η Αιμιλία, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση ενασχόλησης με τα κοινά.

Η Αιμιλία έχει μπει για τα καλά σε προεκλογικούς ρυθμούς. Αφιερώνει αρκετές ώρες την ημέρα για να προσεγγίσει δημότες της Θεσσαλονίκης, να μιλήσει μαζί τους και να τους πείσει να την ψηφίσουν. Εκτιμά ότι είναι πολύ νωρίς για να προβλεφθεί το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου και πιστεύει ότι η παράταξη του Μάκη Κυριζίδη θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της επόμενης δημοτικής αρχής.

Keywords
Τυχαία Θέματα