Άγριο ξύλο στην ΕΡΤ – Έπεσαν μπουνιές μεταξύ δημοσιογράφων

Ένα πολύ σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην ΕΡΤ, με δημοσιογράφους να έρχονται στα χέρια, με αποτέλεσμα να μεταβεί μέχρι και ασθενοφόρο στο Ραδιομέγαρο, αλλά και να υποβληθούν εκατέρωθεν μηνύσεις.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό συνέβη όταν δύο αθλητικογράφοι που φέρεται να είχαν από παλιά διαφωνίες, άρχισαν μια συζήτηση πρώτα σε ήπιους τόνους.

Ωστόσο, λίγο αργότερα «άναψαν τα αίματα» και η κατάσταση «ξέφυγε». Ο ένας αθλητικογράφος κινήθηκε απειλητικά εναντίον του άλλου – όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες

του επεισοδίου – και τον χτύπησε με μπουνιές.

Μετά το επεισόδιο, ο ένας αθλητικογράφος έφυγε ματωμένος και μετέβη στο ΑΤ Αγίας Παρασκευής για να υποβάλει μήνυση.

Η ΕΡΤ ξεκινά πειθαρχικές διαδικασίες μετά το άγριο ξύλο

«Η διοίκηση της ΕΡΤ έχει λάβει πλήρη γνώση του περιστατικού που σημειώθηκε μεταξύ δύο εργαζόμενων δημοσιογράφων της εταιρείας», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΕΡΤ.

«Οι παράμετροι του περιστατικού εξετάζονται διεξοδικώς από τα αρμόδια υπηρεσιακά όργανα της εταιρείας, ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι απαραίτητες πειθαρχικές διαδικασίες για τη διακρίβωση των γεγονότων και τον καταλογισμό ευθυνών, όπου αυτές προκύψουν», σημειώνει και καταλήγει:

«Σε καμία περίπτωση δεν θα γίνουν ανεκτές ενέργειες, οι οποίες αντιβαίνουν τον κανονισμό της εταιρείας, την ευπρέπεια και τη συναδελφικότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα