Ο ΠΑΟΚ κάνει πράξη τη βοήθεια στο ΑΧΕΠΑ με την παράδοση υπερσύγχρονων μηχανημάτων

Γίνονται πράξη οι υποσχέσεις για βοήθεια. Η οικογένεια του ΠΑΟΚ και προσωπικά ο Ιβάν Σαββίδης στέκονται έμπρακτα στο πλευρό του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ. Μήνυμα του Μαουρίσιο προς τον κόσμο, μετά την επέμβαση: «Σας ευχαριστώ πολύ για όλα, είμαι καλά και έχω ενέργεια». Ευδιάθετος και γεμάτος αυτοπεποίθηση, ο βραζιλιάνος άσος

εμφανίστηκε στο αθλητικό κέντρο της Ν.Μεσημβρίας.

Συγκεκριμένα, στον «Δικέφαλο» του Βορρά στηρίζουν το ΑΧΕΠΑ και μέσω του PAOK Action και της προσφοράς του Ιβάν Σαββίδη, αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών θα βρεθεί στο Νοσοκομείο για την παράδοση των νέων υπερσύγχρονων μηχανημάτων. Εξοπλισμός που θα βοηθήσει σημαντικά πολλούς ανθρώπους ώστε να ξεπεράσουν τα όποια ωτορινολαρυγγολογικά προβλήματα αντιμετωπίζουν…

Να θυμίσουμε ότι στις 21/1 είχε γίνει γνωστό πως ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ θα προσφέρει αυτή τη σημαντική βοήθεια στην ΩΡΛ Κλινική του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, ύψους 250.000 ευρώ, για την αγορά μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας. Τότε οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Ντιέγκο Μπίσεσβαρ επισκέφτηκαν το ΑΧΕΠΑ και μοίρασαν δώρα. Τώρα έφτασε η ώρα να γίνει πράξη αυτή η βοήθεια.

Αυτή δεν είναι η πρώτη συμβολή της οικογένειας Σαββίδη προς το Νοσοκομείο καθώς ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έχει προσφέρει σημαντικά, κάνοντας δωρεά στο ΑΧΕΠΑ για να προσληφθούν γιατροί δεδομένου πως αντιμετώπιζαν προβλήματα στελέχωσης ενώ ενίσχυσε οικονομικά και το Παιδοογκολογικό τμήμα.

Αναλυτικά:

Στην Α’ Ωτορινολαρυγγική Κλινική ΑΠΘ του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ θα βρεθούν την Πέμπτη, 14 Μαρτίου και ώρα 14:00, οι Πασχαλάκης, Πέλκας, Γιαννούλης και Λημνιός με τον επικεφαλής του ιατρικού τιμ, Μανώλη Παπακώστα και αντιπροσωπεία του PAOK Action, για την παράδοση των νέων υπερσύγχρονων μηχανημάτων.

Ο εξοπλισμός αυτός θα βοηθήσει σημαντικά στη διάγνωση και θεραπεία βαρήκοων και κωφών παιδιών και ενηλίκων. Η Α’ Ωτορινολαρυγγολογική Κλινική του Α.Π.Θ. του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ διαθέτη αυτή τη στιγμή ένα από τα σημαντικότερα Ακοολογικά Εργαστήρια στην Ελλάδα.

Ένα εργαστήριο το οποίο αποτελεί κέντρο παραπομπής σε θέματα βαρηκοϊας, διαταραχών της ακοής-ισορροπίας, ιλίγγου και κώφωσης. Επίσης, στο Ακοολογικό Εργαστήριο εδρεύει το κέντρο κοχλιακών εμφυτεύσεων, όπου βρέφη, παιδιά και ενήλικες με κώφωση υποβάλλονται σε πλήρη προεγχειρητικό έλεγχο για τη μετέπειτα θεραπεία τους με την τοποθέτηση κοχλιακού εμφυτεύματος.

Η αντιπροσωπεία θα ξεναγηθεί από τον Διευθυντή Δρ. Ιωάννη Κωνσταντινίδη στα εργαστήρια και τους χώρους της κλινικής, θα μοιράσει δώρα και αυτόγραφα στους ασθενείς και θα εγκαινιάσει την λειτουργία των νέων μηχανημάτων, προσφορά του PAOK Action και του κ. Ιβάν Σαββίδη.

Ευδιάθετος και γεμάτος αυτοπεποίθηση, ο Ζοσέ Μαουρίσιο εμφανίστηκε στο αθλητικό κέντρο της Ν.Μεσημβρίας και έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο του ΠΑΟΚ, μετά την επέμβασή του. Να θυμίσουμε ότι ο βραζιλιάνος μέσος του υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στον αγώνα Κύπελλου με τον Ατρόμητο και θα μείνει εκτός για περίπου έξι μήνες. Οι συμπαίκτες του έσπευσαν άμεσα στο πλευρό του ενώ και ο Μαουρίσιο είχε να πει κάτι στον κόσμο της ομάδας του.

«Γεια σας παιδιά, Μαουρίσιο εδώ. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους εσάς, που μου στείλατε πολλά μηνύματα. Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη που μου δείξατε. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους. Νιώθω καλά και έχω την απαραίτητη ενέργεια. Θα κάνω επέμβαση σύντομα. Θα είμαστε σε επαφή και θα ενημερώνεστε όλοι, μέσω του συλλόγου, για το γόνατό μου. Σας ευχαριστώ πολύ για όλα».

Χαμογελαστός και γεμάτος αυτοπεποίθηση ο #Mauricio στέλνει το δικό του μήνυμα για την αποθεραπεία του μέσω του #PAOKTV #ThePlaymaker pic.twitter.com/ZdR6D1G6ZD

PAOK FC / ΠAOK (@PAOK_FC) 13 Μαρτίου 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα