Πρίγκιπας Harry: Στον δρόμο που… χάραξε ο Macron -Έδειξε το δασύτριχο στήθος του

15:15 9/5/2022 - Πηγή: InStyle

Ο πρίγκιπας Harry, σύμφωνα με την Dailymail γύμνωσε το στήθος του στον τελευταίο αγώνα πόλο στην Santa Barbara της Καλιφόρνιας, παρουσία της Meghan. Ο Δούκας του Sussex άλλαζε πουκάμισο, βάζοντας μάλιστα και αντηλιακή κρέμα, πριν κάνει ζέσταμα για τον αγώνα. Το γεγονός συνέβη την ημέρα των γενεθλίων του γιου του Archie, που έκλεινε τα τρία χρόνια του.

Ο πρίγκιπας πρόσφατα ξεκίνησε να παίζει μαζί με την ομάδα πόλο Los Padres, στο κλαμπ που διοικείται από τον φίλο του Nacho Figueras, μιας και ασχολείται με το συγκεκριμένο άθλημα πολλά χρόνια.

Για τη συμμετοχή του πρίγκιπα Harry, ο Nacho Figueras, σημείωσε το πόσο ενθουσιασμένος είναι που ο δούκας συμφώνησε να ενταχθεί στην ομάδα. Είπε μεταξύ άλλων στο KCLU:

Nacho Figueras/instagram

«Η ομάδα πόλο έχει μια πλατφόρμα έτσι ώστε να χρησιμοποιούμε τους αγώνες μας και όλες τις εκδηλώσεις με τέτοια τρόπο που να ευαισθητοποιούμε τον κόσμο, τις φιλανθρωπικές οργανώσεις. Ο Harry θα είναι μέρος αυτής της ομάδας».

Την Παρασκευή, οι αξιωματούχοι του παλατιού ανακοίνωσαν την απόφαση της Βασίλισσας να μην παρευρεθούν ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ στο μπαλκόνι των Ανακτόρων του Buckingham, με τη σκέψη μήπως δεν παρευρεθεί και ο πρίγκιπας Andrew, στις 2 Ιουνίου, για το Trooping the Colour. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της Daily Mail αμέσως μετά την ανακοίνωση οι Harry και Meghan απάντησαν πως θα παρευρεθούν σε κάποιες από τις εκδηλώσεις του Ιωβηλαίου μαζί με τα παιδιά τους Archie and Lilibet.

Επιπλέον, στο παλάτι ανησυχούν ιδιαίτερα για το κινηματογραφικό συνεργείο του Netflix που ακολουθεί τον Harry και τη Meghan, ως μέρος της συμφωνίας πολλών εκατομμυρίων (112 εκατ. λιρών) που έχουν κάνει, ενώ σχεδιάζουν να αποτρέψουν το συνεργείο του Netflix να κινηματογραφήσει εντός παλατιού εκδηλώσεις του Ιωβηλαίου.

Emmanuel Macron: Η απάντησή του για τη φωτογραφία με το ανοιχτό πουκάμισο

Keywords
Τυχαία Θέματα