Dress styling: 6 έξυπνοι τρόποι για να φορέσετε τα μακριά φορέματα το πρωί

10:19 9/5/2022 - Πηγή: InStyle

Δίχως αμφιβολία, τα μακριά φορέματα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα μας items για την περίοδο του καλοκαιριού. Είναι άνετα, είναι δροσερά, είναι κομψά και φοριούνται κάθε στιγμή της ημέρας, ακόμα και το πρωί για μια χαλαρή βόλτα. Για να μην δείχνετε overdressed ωστόσο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικά έξυπνα tricks στο styling, ώστε να φαίνονται κατάλληλα και όχι υπερβολικά. Σίγουρα τα παπούτσια θα παίξουν βασικό ρόλο, αλλά υπάρχουν μερικά ακόμα έξυπνα κόλπα που θα δώσουν στο επίσημο μακρύ φόρεμα μια πιο casual αισθητική.

@streetstylepoint

Φορέστε κοντά καλτσάκια: ένα έξυπνο μυστικό,

το οποίο χρησιμοποιούν τα περισσότερα fashion girls όταν θέλουν να συνδυάσουν ένα μάξι ή μίντι φόρεμα με flat παπούτσια. Ιδανικό για τη μεταβατική περίοδο που δεν νιώθετε ακόμα άνετα να φορέσετε σανδάλια και υπερβολικά cute!

@camillacoelho

Επενδύστε στα πλεκτά: τα τόσο εντυπωσιακά και άνετα πλεκτά φορέματα είναι τα αγαπημένα μας για την περίοδο του καλοκαιρού. Τέλεια για το πρωί, συνδυάζονται με ψηλοτάκουνα και flat χωρίς να δείχνουν βραδινά, διατηρώντας ωστόσο την κομψότητά τους.

@streetstylepoint

Συνδυάστε slip dresses με πουκάμισα: ένας δροσερός, εναλλακτικός τρόπος για να φορέσετε το σέξι σατινέ φόρεμα και το πρωί. Τα δύο στοιχεία ενώνονται σε έναν φινετσάτο συνδυασμό, ο οποίος ταιριάζει άψογα με flat παπούτσια. Αγαπημένος μας!

@thestreetvibe

Χρησιμοποιήστε ένα παντελόνι: είτε jean, είτε σε αέρινη εκδοχή, τα παντελόνια μετατρέπουν τα μακριά φορέματα σε casual κι εσάς σε master του styling. Σίγουρα ένας τέτοιος συνδυασμός ξεχωρίζει, ωστόσο καλό θα ήταν να φοριέται μόνο από κορίτσια που έχουν την αυτοπεποίθηση να το τολμήσουν.

@sonialyson

Με scratch σανδάλια: ναι, αναμενόμενο αλλά, μιλάμε για ένα ιδιαίτερο flat πέδιλο που φέτος θα κάνει πάταγο. Και το καλό είναι ότι τα παιχνιδιάρικα scratch παπούτσια ταιριάζουν τέλεια με μακριά φορέματα και αντικαθιστούν τα κλασικά αθλητικά sneakers που το καλοκαίρι η αλήθεια είναι πως ζεσταίνουν!

@thestyleograph

Φορέστε μπλουζάκι από πάνω: και συγκεκριμένα cropped με τιράντα. Αναπάντεχο αλλά τέλειο για να δώσει έναν άλλον αέρα στο μακρύ φόρεμα. Γι’ αυτό το καλοκαίρι επιλέξτε τοπ σε λεπτό πλεκτό ή και crochet που αποτελεί την πιο hot τάση της σεζόν και φορέστε το φόρεμά σας, αλλιώς…

Keywords
Τυχαία Θέματα